Πόλεμος στο Ισραήλ: Απελευθέρωση 50 ομήρων με αντάλλαγμα τριήμερη κατάπαυση του πυρός, η πρόταση που συζητείται στη Ντόχα
Στις συνομιλίες στη Ντόχα συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο το Ισραήλ να απελευθερώσει ορισμένες Παλαιστίνιες γυναίκες και παιδιά που κρατούνται σε φυλακές του
Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς για μια συμφωνία απελευθέρωσης κρατουμένων από τη Λωρίδα της Γάζας συνεχίζονται, με τη μεσολάβηση του Κατάρ. Κατά πληροφορίες, που επικαλείται το Reuters, η συμφωνία που συζητείται επί του παρόντος περιλαμβάνει την απελευθέρωση περίπου 50 αιχμαλώτων Ισραηλινών πολιτών, με αντάλλαγμα μια τριήμερη κατάπαυση του πυρός.
Σύμφωνα με αξιωματούχο που γνωρίζει τις διαπραγματεύσεις και μίλησε στο Reuters, στις συνομιλίες στη Ντόχα συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο το Ισραήλ να απελευθερώσει ορισμένες Παλαιστίνιες γυναίκες και παιδιά που βρίσκονται φυλακισμένα σε ισραηλινές φυλακές, καθώς και να αυξήσει την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Λωρίδα της Γάζας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Χαμάς συμφώνησε με τους όρους σε γενικές γραμμές, ενώ το Ισραήλ εξακολουθεί να εξετάζει ορισμένες λεπτομέρειες. Οι ΗΠΑ συμμετέχουν επίσης στις συνομιλίες.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.