Επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε σήμερα η Διεύθυνση Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας.
Κατά τη συνάντηση του με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σόλτς, ο κ. Ερντογάν θα αναφερθεί «στις απάνθρωπες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης και θα μεταφέρει το μήνυμά του από το Βερολίνο στις ευρωπαϊκές χώρες που δεν υψώνουν τη φωνή τους κατά των επιθέσεων του Ισραήλ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Στη γερμανική πρωτεύουσα ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να θέσει επίσης, επί τάπητος τις σχέσεις Τουρκίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ στο τραπέζι θα βρίσκονται η αύξηση του όγκου των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Τουρκίας και Γερμανίας, καθώς και η ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας στους τομείς της αμυντικής βιομηχανίας και του ψηφιακού και πράσινου μετασχηματισμού.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.