Το αντίο της αρραβωνιαστικιάς του Άνταμ Τζόνσον - «Θα μου λείπεις για πάντα και θα σε αγαπώ πάντα»

Το αντίο της αρραβωνιαστικιάς του Άνταμ Τζόνσον - «Θα μου λείπεις για πάντα και θα σε αγαπώ πάντα»

Ο παίκτης του χόκεϊ που σκοτώθηκε από το παγοπέδιλο του αντιπάλου του αφήνει πίσω του τη σύντροφό του, τους γονείς, έναν αδερφό και τη γιαγιά τουλάχιστον

Adam_Ryan
Η αρραβωνιαστικιά του αδικοχαμένου Άνταμ Τζόνσον - του παίκτη που βρήκε φρικτό θάνατο σε αγώνα χόκεϊ όταν το παγοπέδιλο του αντιπάλου του Ματ Πέτγκρεϊβ του έκοψε τον λαιμό - απέτισε σήμερα τιμής στον «γλυκό, γλυκό άγγελό» της, λέγοντας: «Θα μου λείπεις για πάντα και θα σε αγαπώ πάντα».

Ryan


Ο λαιμός του παίκτη των Nottingham Panthers κόπηκε από τη λεπίδα του παγοπέδιλου του αντιπάλου του, όταν συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με τους Sheffield Steelers το Σάββατο.

Ο 29χρονος σηκώθηκε για λίγο όρθιος, αιμορραγώντας έντονα, πριν καταρρεύσει και πεθάνει. Έλαβε άμεση ιατρική φροντίδα, με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μέσα στο γήπεδο, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν αδύνατο να επιζήσει από τον τραυματισμό που υπέστη.

Ο γεννημένος στη Μινεσότα Τζόνσον και η Ράιν Γουλφ είχαν αρραβωνιαστεί το καλοκαίρι και ζούσαν μαζί στην Αγγλία, δήλωσε στο The Athletic ο πρώην συμπαίκτης του στο κολέγιο Ράιλι Τάφτε.



Zevgos
Zevgos1


Σε ανάρτησή της στο Facebook η Ράιαν Γουλφ γράφει: «Αυτό είναι το μοναδικό βίντεο του Άνταμ Τζόνσον που θα έπρεπε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Το πρώτο του γκολ στο NHL». 
Κλείσιμο

💔💔💔

Posted by Ryan Wolfe on Sunday, October 29, 2023

Η Γουλφ, με καταγωγή από το Oak Grove της Μινεσότα, βρισκόταν στο πλήθος και έτρεξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετά το περιστατικό.

Ο Τζόνσον αφήνει πίσω του τον πατέρα του Ντέιβι, τη μητέρα του Σου και έναν μεγαλύτερο αδελφό, που ονομάζεται Ράιαν. Ένας οικογενειακός φίλος πρόσθεσε ότι η γιαγιά του Μέριλιν ήταν «η μεγαλύτερη θαυμάστριά του».

Ειδήσεις σήμερα:

O Kούλογλου στον Δανίκα: Η εκλογή Κασσελάκη δεν θα γινόταν ούτε σε επαρχιακό κυνηγετικό σύλλογο


«Είναι δολοφόνος, το έκανε επίτηδες»: Θύελλα κατά του παίκτη που έκοψε τον λαιμό του αντιπάλου του με παγοπέδιλο


Βίντεο: Σόου με 2023 drone στην Κωνσταντινούπολη για τα 100 χρόνια της τουρκικής δημοκρατίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης