Τα μεγαλύτερα θύματα του πολέμου στη Μέση Ανατολή είναι τα παιδιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN. Στο βίντεο που παρουσιάζεται αποτυπώνεται ο απέραντος πόνος των γονέων που χάνουν τα παιδιά τους ύστερα από τους βομβαρδισμούς αλλά και το σοκ των παιδιών που βρίσκονται ξαφνικά χωρίς τους γονείς τους.
Όπως αναφέρει το ρεπορταζ, τα παιδιά στη Γάζα έχουν μάθει να ζουν με τον φόβο ενώ τα καταφύγια είναι πλέον ένας αυτοσχέδιος παιδότοπος για αυτά, την ώρα που «έξω» η φρίκη του πολέμου σκεπάζει τα πάντα.
Κάποια τραυματισμένα παιδιά, δεν γνωρίζουν ότι οι γονείς τους σκοτώθηκαν και τους έχουν απομείνει θείες ή θείοι που τα φροντίζουν στα νοσοκομεία. Θεία τραυματισμένης μαθήτριας, διερωτάται γιατί χτυπήθηκε η ανιψιά της; «Πάει τρίτη δημοτικού, τι φταίει;», αναφέρει.
Άλλος κάτοικος σημειώνει πως υπάκουσαν στις εντολες των Ισραηλινών και μετακινήθηκαν στα νότια, όπως τους είχαν προειδοποιήσει. Όμως, τελικά, βομβαρδίστηκε και εκείνη η περιοχή.
Σύμφωνα με το CNN, τα μεγαλύτερα θύματα αυτού του πολέμου είναι γυναίκες και παιδιά.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.