Ο πρώην ηγέτης της Χαμάς, ο Χάλεντ Μεσάλ, υποστήριξε σήμερα ότι ο αριθμός των ισραηλινών στρατιωτών που κρατούνται αιχμάλωτοι στη Λωρίδα της Γάζας είναι τόσο μεγάλος που δίνει τη δυνατότητα στην ισλαμιστική οργάνωση να διαπραγματευτεί την απελευθέρωση όλων των παλαιστινίων κρατουμένων σε φυλακές του Ισραήλ.
Ο Μεσάλ, ο οποίος πλέον είναι επικεφαλής του γραφείου της Χαμάς για την παλαιστινιακή διασπορά, διατύπωσε αυτόν τον ισχυρισμό σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya.
Προ ημερών, ο Χάλεντ Μεσάλ είχε δηλώσει ότι μεταξύ των αιχμαλώτων της Χαμάς είναι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της λεγόμενης Μεραρχίας της Γάζας των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων.
Μιλώντας στο δίκτυο Al Araby TV, είχε τονίσει πως η Χαμάς σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τους αιχμαλώτους ως μοχλό πίεσης για την απελευθέρωση περίπου 6.000 Παλαιστινίων που κρατούνται σε ισραηλινές φυλακές.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.