Πόλεμος στο Ισραήλ: Κύμα οργής στο Τελ Αβίβ - Ζητούν την απελευθέρωση των αιχμαλώτων αλλά και την παραίτηση Νετανιάχου

Πόλεμος στο Ισραήλ: Κύμα οργής στο Τελ Αβίβ - Ζητούν την απελευθέρωση των αιχμαλώτων αλλά και την παραίτηση Νετανιάχου

Σφοδρές λεκτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους και τους υποστηρικτές του Νετανιάχου - Αγωνία και οργή από τους συγγενείς των 200 ομήρων

syggeneis_israel_arthro
Εμφανής είναι  ο αναβρασμός στους δρόμους του Τελ Αβίβ με πλήθος κόσμου να διαμαρτύρεται για τη συνέχιση της κράτησης των ομήρων από τη Χαμάς ενώ υπάρχει και οργή για τους χειρισμούς της κυβέρνησης του Βενιαμίν Νετανιάχου.  Οι διαδηλωτές ζητούν ειδικότερα την επιστροφή των ομήρων αλλά και την παραίτηση του Ισραηλινού πρωθυπουργού. 

Με τις επιθέσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς να συνεχίζονται και την παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση να κρατά 200 ομήρους, η αγωνία, ο πόνος και η οργή διακατέχουν τους συγγενείς των αιχμαλώτων.


Κλείσιμο

Ένταση επικρατεί έξω από το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ στο Τελ Αβίβ εκεί όπου οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα, μεταξύ άλλων, και κατά του Βενιαμίν Νετανιάχου που υπενθυμίζεται ότι πριν από τον πόλεμο είχε ξεσηκώσει κύμα αντίδρασης λόγω της αμφιλεγόμενης δικαστικής μεταρύθμισης, για την οποία τον εγκάλεσαν οι αντίπαλοί του μιλώντας για προσπάθεια χειραγώγησης της δικαιοσύνης. 

Σφοδρές λεκτικές αντιπαραθέσεις έχουν δε οι διαμαρτυρομένοι με άλλους συγκεντρωμένους που είναι υποστηρικτές του Νετανιάχου. 

Η αγανάκτιση είναι φανερή στους δρόμους όσο ο πόλεμος συνεχίζεται. 

Ειδήσεις σήμερα

ΣΥΡΙΖΑ: Ολομέτωπη επίθεση της Ομπρέλας στον Κασσελάκη - Τον κατηγορεί για νεοφιλελεύθερες θέσεις και αντικαταστατική συμπεριφορά

Μίνι ασφαλιστικό: Τι προβλέπει για συντάξεις, επιδόματα και προσωπική διαφορά

Δίκη Πισπιρίγκου: Οχι στο αίτημα Κούγια για νέα τοξικολογική στο αίμα της Τζωρτζίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης