Πόλεμος στο Ισραήλ: Αλεξίπτωτα πλαγιάς με έλικες χρησιμοποίησε η Χαμάς για να εισβάλει - Δείτε βίντεο

Πόλεμος στο Ισραήλ: Αλεξίπτωτα πλαγιάς με έλικες χρησιμοποίησε η Χαμάς για να εισβάλει - Δείτε βίντεο

Η Χαμάς δημοσίευσε προπαγανδιστικό βίντεο με τις δοκιμές - Ο άνδρες της οργάνωσης είχαν έτοιμα τα όπλα για να επιτεθούν μόλις βρεθούν σε έδαφος του Ισραήλ

hamas_arthro
Αιφνιδιασμό προκάλεσε η στοχευμένη επίθεση της Χαμάς σε 14 πόλεις και χωριά του Ισραήλ το πρωί του Σαββάτου που είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Μάλιστα, οι τρομοκράτες της Χαμάς, χρησιμοποίησαν ακόμα και αλεξίπτωτα πλαγιάς όπου κατά ομάδες, απογειώθηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας και οπλισμένοι έφτασαν σε πόλεις του Ισραήλ.

Την ίδια ώρα, στη δημοσιότητα έρχονται προπαγανδιστικά πλάνα από εκπαιδευτική άσκηση της Χαμάς με τα αυτοκινούμενα αλεξίπτωτα πλαγιάς τα οποία ονομάζονται και αλλιώς, μοτοαιρωρόπτερα.

Δείτε το βίντεο:

Αλεξιπτωτιστές της Χαμάς
Κλείσιμο
Κατά ομάδες, απογειώθηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας και οπλισμένοι έφτασαν σε πόλεις του Ισραήλ.

Χαρακτηριστικά είναι τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του κόσμου και δείχνουν τους ενόπλους να ετοιμάζονται για τις επιθέσεις τους.





«Ο Λευκός Οίκος δεν έχει στοιχεία που να υποδηλώνουν άμεση συμμετοχή του Ιράν στις επιθέσεις της Χαμάς»

Ο Λευκός Οίκος δεν έχει πληροφορίες ή στοιχεία που να υποδηλώνουν άμεση συμμετοχή του Ιράν στις επιθέσεις που εξαπέλυσε η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς εναντίον του Ισραήλ, δήλωσε  ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Τζον Κέρμπι, καταγγέλλοντας παράλληλα τον ρόλο της Τεχεράνης στην κρίση.

«Το Ιράν υποστηρίζει εδώ και καιρό την Χαμάς και άλλα τρομοκρατικά δίκτυα στην ευρύτερη περιοχή», είπε στο δίκτυο MSNBC. «Από αυτήν την άποψη, το Ιράν είναι σαφώς συνυπεύθυνο. Ωστόσο, όσον αφορά συγκεκριμένα στοιχεία για αυτές τις επιθέσεις, όχι δεν έχουμε τίποτα», συμπλήρωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα τελικά αποτελέσματα στην Περιφέρεια Αττικής - Ποιοι εκλέγονται σύμβουλοι με Χαρδαλιά - Οι έδρες όλων των συνδυασμών

Πόλεμος στο Ισραήλ: Με βάρκες και drone η εισβολή της Χαμάς - Καρέ καρέ η επίθεση όπως την κατέγραψαν οι ισλαμιστές

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Σωθήκαμε γιατί άλλαξε η ώρα πτήσης» - Συγκλονίζει ο πατέρας Παντελεήμων για τους Έλληνες προσκυνητές στους Άγιους Τόπους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης