Έχει προσπαθήσει πολύ να απαλλαγεί από την φήμη του «κακού παιδιού» της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά ακόμα και το γεγονός ότι κατατάχθηκε στο στρατό δεν μοιάζει να τον βοηθά.
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, πάντως, ο Χάρι «τα’ σπασε» στο nightclub Veneranda της Κροατίας και χορεύοντας σε ρυθμούς house, όταν αισθάνθηκε τα αίματα να ανάβουν, χωρίς να βγάλει τα ρούχα του βούτηξε στην πισίνα του club.
O φακός των αδηφάγων φωτογράφων που τον απαθανάτιζαν, τον έπιασαν λίγο αργότερα να φοράει δανεικό μπλουζάκι φίλου του έχοντας βγάλει το βρεγμένο γαλάζιο πουκάμισό του, το οποίο είχε κρεμάσει στη μέση του, συνεχίζοντας να χορεύει.
Ο 26χρονος γαλαζοαίματος βρέθηκε στην Κροατία για διήμερη απόδραση από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του και λέγεται ότι φιλοξενείται σε φιλικό σκάφος, κοντά στο νησί Hvar.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.