Για τις δραματικές στιγμές που βίωσαν κατά την παρουσία τους στο Ισραήλ μετά την επίθεση της Χαμάς το πρωί του Σαββάτου μίλησαν ορισμένοι από τους 81 Έλληνες που επέστρεψαν στη χώρα μας αργά το βράδυ της Κυριακής.
«Ζήσαμε δραματικές στιγμές στο αεροδρόμιο την πρώτη ημέρα άκουγα ότι είχαν γίνει πυραυλικές επιθέσεις αλλά σήμερα ήταν πιο ομαλά τα πράγματα» είπε ένας από τους Έλληνες που επαναπατρίστηκαν.
«Κάτσαμε μόλις τρεις ημέρες, ήταν να γυρίσουμε στις 15 του μηνός, μας είπε ο αρχηγός του γκρουπ να είμαστε προσεκτικοί» πρόσθεσε μια μεγάλης ηλικίας γυναίκα.
«Είδαμε οδοφράγματα, πολύ κόσμο στα σημεία ελέγχου. Η κατάσταση είναι δύσκολη, ακούσαμε πυροβολισμούς το Σάββατο. Όλοι ανησυχήσαμε, κάναμε το σταυρό μας και ήρθαμε, μας βοήθησε η πρεσβεία» πρόσθεσε ένας τρίτος Έλληνας.
«Εμείς είχαμε εγκλωβιστεί στην Ιεριχώ για ένα προσκύνημα πηγαίναμε εκεί, ευτυχώς ήταν καλός ο πράκτοράς μας. Προσπαθήσαμε να διακωμωδήσουμε την αγωνία. ήταν έρημο το Ισραήλ, δεν το είχαμε ξαναζήσει. Είχαμε πολλή αγωνία ειδικά όταν φύγαμε από Ιεριχώ για Βηθλεέμ και ακόμα μεγαλύτερη μέχρι να φτάσουμε στο Τελ Αβίβ» περιέγραψε για το τι έζησε μια γυναίκα.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.