Μαμά μαθαίνει πως θα κάνει και τέταρτη κόρη - Δείτε πώς αντέδρασε

Μαμά μαθαίνει πως θα κάνει και τέταρτη κόρη - Δείτε πώς αντέδρασε

Περίμενε πώς και πώς να κάνει και ένα αγόρι μετά από τρία κορίτσια στη σειρά

TikTok_Mother_Boy12
Μια μαμά τεσσάρων παιδιών μιλάει για την… απογοήτευση που ένιωσε όταν έμαθε το φύλο του μωρού που κυοφορούσε. Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η Κέντρα Έβενς έδειξε τα συναισθήματά της μετά την αποκάλυψη ότι περιμένει και τέταρτη κόρη. Η Έβενς, η οποία είναι ήδη μαμά άλλων τριών κοριτσιών όταν είδε να βγαίνει ροζ καπνός από μια halloween κολοκύθα άρχισε να κλαίει.

«Θα αποκτήσουμε κορίτσι;» φωνάζει μία από τις κόρες της και από τα μάτια της Έβενς τρέχουν δάκρυα… απογοήτευσης. «Τι; Γιατί πρέπει να κάνουμε κορίτσι;», λέει απογοητευμένη η Έβενς.

Κάποιος εκτός κάμερας φωνάζει: «Κοριτσίστικη παρέα όλη μέρα», ενώ η Έβενς συνεχίζει να κλαίει και ο σύζυγός της τής τρίβει την πλάτη για να την παρηγορήσει.
@dailydoseofmygirlgang

Gender disappointment is real so dont judge us, little did we know our nellie would complete our family & we couldnt be happier to be raising our 4 daughters! Couldnt imagine life without that sweet girl #girlgang #fourdaughters #girlmom #sahm #pumkinhead #thisishalloween #fall #genderreveal #daughters

♬ Oh Klahoma - Jack Stauber
Ήθελε αγόρι αλλά...
«Όταν έμεινα έγκυος στο τέταρτο μωρό μου, ήξερα ότι ήταν το τελευταίο μου και αφού είχα ήδη τρεις καταπληκτικές κόρες, ήταν φυσικό ότι, θα ήθελα ένα αγόρι», είπε στο People. «Συν τοις άλλοις και οι τρεις εγκυμοσύνες μου με τις κόρες μου ήταν όλες ακριβώς ίδιες, αλλά με αυτή την τελευταία εγκυμοσύνη όλα ήταν τόσο διαφορετικά, οπότε είχα πειστεί ότι αυτό θα ήταν αγόρι».

«Προχωρώντας στην αποκάλυψη του φύλου, ήμουν διστακτική στο να κάνω οτιδήποτε γιατί δεν ήθελα να απογοητευτώ μπροστά στον κόσμο αν δεν ήταν αγόρι, αλλά μετά θυμήθηκα ότι ήταν η τελευταία μου εγκυμοσύνη και δεν ήθελα να μετανιώσω για τίποτα», συνεχίζει η μαμά τεσσάρων παιδιών.

Κλείσιμο
Η Έβανς λέει ότι τα συναισθήματά της την κυρίευσαν μόλις είδε να βγαίνει ροζ καπνός από την κολοκύθα. «Όλα τα συναισθήματά μου με κυρίευσαν, δεν μπορούσα παρά να κλάψω. Δεν υπήρχε κανένας έλεγχος των συναισθημάτων μου σε εκείνο το σημείο, ειδικά επειδή ήμουν έγκυος».

«Και όλες αυτές οι σκέψεις με κατέκλυσαν, σκέψεις ότι δεν θα αποκτήσω ποτέ γιο, δεν θα μπορέσω ποτέ να βιώσω πώς είναι να έχεις δεσμό μητέρας-γιου, να έχεις ένα "αγόρι της μαμάς" ή κάτι τέτοιο».

TikTok_Mother_Boy
«Όταν έμεινα έγκυος στο τέταρτο μωρό μου, ήξερα ότι ήταν το τελευταίο μου και αφού είχα ήδη τρεις καταπληκτικές κόρες, ήταν φυσικό ότι, θα ήθελα ένα αγόρι», είπε η Έβενς


Η απογοήτευση της κόρης της
Λέει επίσης ότι η μεγαλύτερη κόρη της, αυτή που φωνάζει στο βίντεο, ήθελε πάντα να έχει έναν αδελφό, γι' αυτό και ήταν τόσο αναστατωμένη. «Η μεγαλύτερη κόρη μου στο βίντεο σαφώς και δεν έκρυψε την αρχική της απογοήτευση, από τότε που είχε το πρώτο της αδελφάκι ήθελε πάντα έναν αδελφό».

«Η απογοήτευση λόγω φύλου είναι πραγματική και για τους δύο γονείς. Δεν γνωρίζετε την κατάσταση ή τα συναισθήματα του καθενός και επειδή κάποιος είναι αρχικά απογοητευμένος δεν σημαίνει ότι δεν αγαπά το μωρό του».

Τώρα, η Έβενς είναι περήφανη μαμά τεσσάρων κοριτσιών, συμπεριλαμβανομένης της μικρότερης κόρης της Νέλι.

«Το να έχω κόρες είναι καταπληκτικό και με έχει αλλάξει τόσο πολύ. Τα κορίτσια μου είναι τόσο τυχερά που έχουν η μία την άλλη και γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν αδελφικό δεσμό - δεν το βιώνουν όλοι αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς τρόλεϊ από τις 11:00-17:00 λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων

«Daniel»: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για αποζημιώσεις ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σε πλημμυροπαθείς

Τοπικές βροχές σήμερα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα, αίθριος ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε 
LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης