Βιαστής έκοψε τη μύτη και τα αυτιά της πρώην συζύγου του, μπροστά στα μάτια του γιου τους

Βιαστής έκοψε τη μύτη και τα αυτιά της πρώην συζύγου του, μπροστά στα μάτια του γιου τους

Ο άνδρας είχε συλληφθεί αλλά η αστυνομία τον άφησε ελεύθερο - Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σώσουν τη ζωή της

Woman_Exof
Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα βασανιστήρια που υπέστη μια γυναίκα από τα χέρια του πρώην άνδρα της. Ένας άνδρας καταδικασμένος για βιασμό κατηγορείται ότι έκοψε τη μύτη και τα αυτιά της πρώην συζύγου του σε μια φρικτή επίθεση που κράτησε για ώρες - και ανάγκασε τον τρομοκρατημένο 10χρονο γιο τους να παρακολουθεί.

Ο 39χρονος Azamat Estebesov βασάνισε ανελέητα και χωρίς οίκτο την πρώην σύζυγό του Asel Nogoibaeva, 36 ετών, «για ώρες», ενώ υποχρέωσε τον γιο τους να παρακολουθήσει τη βάρβαρη επίθεση απέναντι στη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στο Κιργιστάν.

Malakas
Ο Estebesov, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τον βιασμό της Asel αλλά δεν είχε φυλακιστεί, επιτέθηκε στη σύζυγό του αφού την κατηγόρησε ότι τον απατούσε


Κλείσιμο
Ο Estebesov, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τον βιασμό της Asel αλλά δεν είχε φυλακιστεί μόλις για δυο ημέρες, επιτέθηκε στη σύζυγό του αφού την κατηγόρησε ότι τον απατούσε.

Ο βιαστής επιτέθηκε στη μητέρα δύο παιδιών καθώς πήγαινε τον γιο της στο σχολείο. Αφού την ακινητοποίησε έσυρε την ίδια και το παιδί στο διαμέρισμά τους.

Ο Estebesov ξεκίνησε την αρρωστημένη και βάναυσή πολύωρη επίθεση, κόβοντας τη μύτη και τα αυτιά της Asel με εκείνη να ουρλιάζει. Τρομοκρατημένο το παιδί κρυβόταν κάτω από τις κουβέρτες.



Ένας γείτονας έσωσε τη γυναίκα από βέβαιο θάνατο
Για καλή τύχη της γυναίκας ένας γείτονας ξύπνησε τη νύχτα και άκουσε τον άνδρα να φωνάζει: «Μην κλαις, γιατί θα θυμώσω».

«Κάλεσα αμέσως την αστυνομία. Όταν άνοιξε η πόρτα, έτρεξε έξω από την κουζίνα και επιτέθηκε στην αστυνομία πριν συλληφθεί. Υπήρχε αίμα σε όλο το διαμέρισμα. Η Asel ήταν καλυμμένη με αίμα. Της έκοψε τη μύτη και τα αυτιά. Τα οστά ήταν ορατά από τα κοψίματα των μαχαιριών. Τη βασάνισε με πραγματική σκληρότητα. Της φώναζε ότι θα τη μαχαίρωνε περισσότερο αν έκανε καταγγελία στην αστυνομία», είπε ο γείτονας στην κατάθεσή του.

Woman3
Η Asel έχει δημοσιοποιήσει το όνομά της σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ύψους 37.000 λιρών για την αποκατάσταση του ακρωτηριασμένου προσώπου της


Οι γιατροί για οκτώ ώρες έδωσαν μάχη για να σώσουν τη ζωή της Asel, η οποία πλέον έχει υποστεί σοβαρή παραμόρφωση στο πρόσωπό της.

Δημοσιοποίησε την ταυτότητά της για να μαζέψει χρήματα
Η Asel έχει δημοσιοποιήσει το όνομά της σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για να ταξιδέψει από την πατρίδα της, το Κιργιστάν, στην Τουρκία για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ύψους 37.000 λιρών για την αποκατάσταση του ακρωτηριασμένου προσώπου της.

Η ξαδέλφη της Diana Elken, η οποία ηγείται του λογαριασμού συγκέντρωσης χρημάτων, δήλωσε ότι η Asel παραμένει στο νοσοκομείο.

Woman
Μπροστά στα μάτια του γιου της βασανίστηκε η άτυχη γυναίκα

«Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό το πρόσωπο, γιατί δεν έχει απομείνει τίποτα από τα αυτιά και τη μύτη της Ασέλ», δήλωσε η Elken.

Η επίθεση έγινε λίγο αφότου η Άσελ είχε πάει στην αστυνομία καταγγέλλοντας ότι η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο.

«Είχαμε έρθει σε επαφή με την αστυνομία πολλές φορές και είχαμε βιντεοσκοπήσει τους ξυλοδαρμούς. Η αστυνομία ήρθε, τον συνέλαβε και στη συνέχεια τον άφησε ελεύθερο. Μετά πραγματοποίησε την τελευταία φρικτή του επίθεση».

Ο Estebesov τελείται υπό κράτηση και κατηγορείται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 12 ετών.

Ειδήσεις σήμερα:

13.000 πελάτες είχαν οι «πειρατές» της συνδρομητικής τηλεόρασης - €100 εκατ. η ζημιά στις εταιρείες


Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 65χρονου στην Άρτα που δολοφονήθηκε από τον γιο του - Βίντεο


Τεμπονέρας: Είναι λογικό ο Κασσελάκης να έχει μια πολιτική απειρία - Δεν είμαι υπέρ του σεναρίου της διάσπασης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης