Ολλανδία: Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο στο Ρότερνταμ - Τουλάχιστον 2 τραυματίες

Ολλανδία: Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο στο Ρότερνταμ - Τουλάχιστον 2 τραυματίες

Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης - Άνοιξε πυρ στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου - Ελικόπτερο της αστυνομίας πετάει πάνω από το σημείο των πυροβολισμών

rotterdam
Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο Ρότερνταμ, με τον δράστη να οπλοφορεί και το κυνήγι για τη σύλληψή του να συνεχίζεται.

Τα ΜΜΕ αναφέρονται σε δύο ξεχωριστά περιστατικά. Το ένα που έλαβε χώρα σε σπίτι και το άλλο σε αίθουσα διδασκαλίας σε κτίριο ιατρικού κέντρου.


Κλείσιμο
Ο δράστης είναι ίδιος και στα δύο περιστατικά και παραμένει ασύλληπτος.

Ο ύποπτος ήταν οπλισμένος με πιστόλι όταν πιθανόν διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος με μοτοσικλέτα, ανέφερε η αστυνομία. Φορούσε ρούχα «πολεμικού» τύπου, καθώς και σακίδιο πλάτης και ακουστικά. Περιγράφεται ως ψηλός, γύρω στα 20 έτη και με μαύρα μαλλιά.

«Γύρω στις 14:25, λάβαμε αρκετές αναφορές για ένα περιστατικό πυροβολισμών. Βρισκόμαστε στο σημείο. Μόλις υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες, θα τις κοινοποιήσουμε», έγραψε η αστυνομία του Ρότερνταμ σε ανάρτησή της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν. Η είσοδος του νοσοκομείου έχει αποκλειστεί, ενώ ένα ελικόπτερο της αστυνομίας πετάει πάνω από το σημείο. Οι αστυνομικοί που βρίσκονται εκεί φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Άνθρωποι που βρίσκονταν μπροστά από το νοσοκομειακό κτίριο δήλωσαν σε περιφερειακό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ότι έπεσαν πυροβολισμοί στον τέταρτο όροφο και ότι ο δράστης βρισκόταν ακόμη μέσα.

Ειδήσεις σήμερα:

Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία Elias - Η πρόγνωση Ζιακόπουλου

Βίντεο: Η συγκλονιστική στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου στη Βόρεια Εύβοια

14χρονος μαχαίρωσε δάσκαλους και μαθητές σε σχολείο της Ισπανίας - Τουλάχιστον 4 τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης