Τα ουκρανικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας κατέρριψαν 34 από τα 44 μη επανδρωμένα αεροσκάφη Σαχίντπου εξαπέλυσε στη διάρκεια της νύκτας η Ρωσία, ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία.
«Μαχητικά αεροσκάφη, μονάδες αντιαεροπορικών πυραύλων και κινητές ομάδες πυρός ενεπλάκησαν για να αποκρούσουν την επίθεση», ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία μέσω της πλατφόρμας Telegram.
Νωρίτερα εκπρόσωπος της νότιας διοίκησης του ουκρανικού στρατού, η Νατάλια Γκουμενιούκ, είχε δηλώσει πως «αυτή τη νύχτα, εξαπολύθηκαν ομάδες επιθετικών drones» στις περιφέρειες της Οδησσού και του Μικολάιφ και είχε κάνει λόγο για «μια μαζική επίθεση», προσθέτοντας πως «το έργο της αντιαεροπορικής άμυνας ήταν αρκετά αποτελεσματικό» και πως «περισσότερα από 30 μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν».
«Ο εχθρός δεν σταματά να επιτίθεται, δεν σταματά να πιέζει και να ερευνά για νέες τακτικές, ιδιαίτερα με τη χρήση μαζικών επιθέσεων», δήλωσε η Γκουμενιούκ.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.