Γκάνα: Εννέα νεκροί από επίθεση ενόπλων κοντά στα σύνορα με την Μπουρκίνα Φάσο
Οι δράστες πυροβόλησαν δύο οχήματα στα οποία επέβαιναν έμποροι - Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν γυναίκες
Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σε ενέδρα που είχαν στήσει άγνωστοι ένοπλοι στη βόρεια Γκάνασήμερα το πρωί, όπως ανακοίνωσε ο Ζουμπέιρου Αμπντουλάι, ο επικεφαλής της περιφέρειας Πουσίγκα.
Η επίθεση αυτή σημειώθηκε κοντά στα σύνορα με την Μπουρκίνα Φάσο, όπου δρουν εξτρεμιστές ισλαμιστές. Βίαια επεισόδια τέτοιου είδους σπανίζουν στην Γκάνα, μολονότι γειτονικές χώρες όπως το Τόγκο και η Ακτή Ελεφαντοστού έχουν δει τους εξτρεμιστές να περνούν τα σύνορά τους και να εξαπολύουν, σποραδικά, επιθέσεις.
Οι δράστες πυροβόλησαν δύο οχήματα στα οποία επέβαιναν έμποροι που κατευθύνονταν στην αγορά του Σινκάσε. Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν γυναίκες, σύμφωνα με τον Αμπντουλάι. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο δημόσιο νοσοκομείο του Μπαούκου.
Η αστυνομία δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.