NASA: Καλεί τον Έλον Μασκ να βοηθήσει στην αναζήτηση εξωγήινης ζωής!

NASA: Καλεί τον Έλον Μασκ να βοηθήσει στην αναζήτηση εξωγήινης ζωής!

Το δορυφορικό σύστημα Starlink που ανήκει στην εταιρεία SpaceX του Έλον Μασκ θα μπορούσε να εντοπίσει ΑΤΙΑ στην γήινη ατμόσφαιρα

elon_musk
Πολλές εκπλήξεις κρύβει η δημοσίευση της μεγάλης έρευνας επιστημόνων της NASA για την ύπαρξη και θέαση ΑΤΙΑ, UFO στην Γη αφού ανάμεσα στα συμπεράσματα υπάρχει και η έμμεση έκκληση στον Έλον Μασκ να βοηθήσει στην αναζήτηση εξωγήινης ζωής.

Συγκεκριμένα, η NASA υπαινίσσεται ότι οι δορυφόροι του Έλον Μασκ θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αναζήτηση εξωγήινων. Ένα άλλο ενδιαφέρον απόσπασμα από την περίληψη επικεντρώνεται στον πιθανό ρόλο της «αμερικανικής εμπορικής βιομηχανίας τηλεπισκόπησης», η οποία λέει ότι «προσφέρει ένα ισχυρό μείγμα δορυφόρων παρατήρησης της Γης που προσφέρουν εικόνες με χωρική ανάλυση κάτω των μερικών μέτρων, η οποία ταιριάζει καλά με τις τυπικές χωρικές κλίμακες των γνωστών UAP [ΑΤΙΑ]».

Και σε παρατηρήσεις που θα είναι αξιοσημείωτες για όσους γνωρίζουν το δορυφορικό σύστημα Starlink που ανήκει στην εταιρεία SpaceX του Έλον Μασκ αναφέρει ότι «η επιτροπή διαπιστώνει ότι τέτοιοι σχηματισμοί θα μπορούσαν να προσφέρουν ένα ισχυρό συμπλήρωμα για την ανίχνευση και τη μελέτη των UAP, όταν συμβαίνει συμπτωματική συλλογή».

Δεδομένων των εκτεταμένων ανησυχιών που προκλήθηκαν από την προφανή εμπλοκή -και την εξάρτηση- του Μασκ στην πολεμική προσπάθεια της Ουκρανίας, το τμήμα αυτό θα προκαλέσει αναμφίβολα μια σειρά αντιδράσεων.

 Διαβάστε τα ευρήματα της έρευνα ΕΔΩ

Άτυπη μετάφραση των συμπερασμάτων της έκθεσης:

«Συνιστούμε η NASA να διαδραματίσει εξέχοντα ρόλο στην προσπάθεια της κυβέρνησης να κατανοήσει την UAP, αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρογνωμοσύνη της για να συμβάλει σε μια ολοκληρωμένη, τεκμηριωμένη προσέγγιση που βασίζεται στην επιστημονική μέθοδο.

Συστήνουμε συγκεκριμένα στη NASA να χρησιμοποιήσει τα υπάρχοντα και σχεδιαζόμενα μέσα παρατήρησης της Γης για να διερευνήσει τις τοπικές περιβαλλοντικές συνθήκες που σχετίζονται με την UAP, οι οποίες ανιχνεύονται αρχικά με άλλα μέσα. Με τον τρόπο αυτό, η NASA μπορεί να διερευνήσει άμεσα κατά πόσον ορισμένοι περιβαλλοντικοί παράγοντες συμπίπτουν με γνωστούς UAP. Συνιστούμε επίσης στη NASA να διερευνήσει την ενίσχυση των συνεργασιών με την αμερικανική εμπορική βιομηχανία τηλεπισκόπησης, η οποία προσφέρει ισχυρούς αστερισμούς δορυφόρων υψηλής ανάλυσης για την παρατήρηση της Γης.

Επί του παρόντος, η ανίχνευση UAP είναι συχνά τυχαία, καταγράφεται από αισθητήρες που δεν έχουν σχεδιαστεί ή βαθμονομηθεί για το σκοπό αυτό και οι οποίοι δεν διαθέτουν ολοκληρωμένα μεταδεδομένα. Σε συνδυασμό με την ελλιπή αρχειοθέτηση και επιμέλεια των δεδομένων, αυτό σημαίνει ότι η προέλευση πολλών UAP παραμένει αβέβαιη. Η σημασία της ανίχνευσης UAP με πολλαπλούς, καλά βαθμονομημένους αισθητήρες είναι επομένως υψίστης σημασίας και, κατά συνέπεια, συνιστούμε στη NASA να αξιοποιήσει τη σημαντική της τεχνογνωσία στον τομέα αυτό για να χρησιμοποιήσει ενδεχομένως πολυφασματικά ή υπερφασματικά δεδομένα στο πλαίσιο μιας αυστηρής εκστρατείας συλλογής δεδομένων.

Με τη σειρά της, η ομάδα διαπιστώνει ότι εξελιγμένες τεχνικές ανάλυσης δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης, πρέπει να χρησιμοποιούνται σε μια ολοκληρωμένη εκστρατεία ανίχνευσης UAP, όταν συνδυάζονται με συστηματική συλλογή δεδομένων και ισχυρή επιμέλεια. Στο σημείο αυτό, συνιστούμε να συνεισφέρει η εμπειρογνωμοσύνη της NASA σε αυτούς τους βασικούς τομείς στην προσπάθεια της κυβέρνησης στο σύνολό της για τον εντοπισμό UAP.

Η ομάδα διαπιστώνει ότι η συμμετοχή του κοινού στην προσπάθεια καλύτερης κατανόησης της UAP θα είναι ζωτικής σημασίας. Η NASA, δανείζοντας το όνομά της σε μελέτες UAP, συμβάλλει ήδη στη μείωση του στίγματος που συνδέεται με την αναφορά. Πέρα από αυτό, συνιστούμε στη NASA να διερευνήσει τη βιωσιμότητα της ανάπτυξης ή της απόκτησης ενός συστήματος crowdsourcing, όπως οι εφαρμογές ανοικτού κώδικα για smartphone, για τη συλλογή δεδομένων απεικόνισης και άλλων δεδομένων από αισθητήρες smartphone από πολλούς παρατηρητές πολίτες, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας για τη συστηματικότερη συλλογή δημόσιων αναφορών UAP.

Τέλος, συνιστούμε να αξιοποιηθεί καλύτερα το σύστημα αναφοράς ασφάλειας της αεροπορίας (ASRS) για τις αναφορές UAP εμπορικών πιλότων, παρέχοντας μια κρίσιμη βάση δεδομένων για την προσπάθεια της κυβέρνησης να κατανοήσει την UAP. Θα πρέπει επίσης να αξιοποιηθεί η μακρά ιστορία συνεργασίας του οργανισμού με την FAA για τη διερεύνηση του τρόπου με τον οποίο θα μπορούσαν να εφαρμοστούν προηγμένες τεχνικές ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο σε μελλοντικές γενιές συστημάτων διαχείρισης της εναέριας κυκλοφορίας (ATM).

Εν κατακλείδι, η NASA είναι σε μοναδική θέση να συμβάλει σε μια ισχυρή και συστηματική προσέγγιση για τη μελέτη της UAP, προωθώντας την αποστολή της για την προώθηση της επιστημονικής γνώσης, της τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης και της εξερεύνησης. Κατά την εξέταση των ανωτέρω συστάσεων, και σύμφωνα με τις προτεραιότητες του προϋπολογισμού, η NASA θα πρέπει να αξιοποιήσει τις βασικές ικανότητες και την εμπειρογνωμοσύνη της για να καθορίσει αν θα πρέπει να αναλάβει ηγετικό ή υποστηρικτικό ρόλο στην υλοποίηση μιας συγκεκριμένης σύστασης. Η τοποθέτηση του ρόλου της NASA θα πρέπει επιπλέον να εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσέγγισης του συνόλου της κυβέρνησης για την κατανόηση της UAP».


Ειδήσεις σήμερα:

Αυτό είναι το τατουάζ που έχει στο αριστερό του πόδι ο 35χρονος αγνοούμενος Αυστριακός στο Πήλιο

«Γιατί το έκανες αυτό»: «Παγωμάρα» στην κηδεία του αστυνομικού που σκότωσε την πρώην σύζυγό του και αυτοκτόνησε


Ρωσικό Σουκχόι προσπάθησε να καταρρίψει βρετανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος αλλά... αστόχησε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης