Η Μόσχα απελαύνει δύο Αμερικανούς διπλωμάτες για υπόθεση κατασκοπείας
Κατηγορούνται ότι είχαν σχέσεις με Ρώσο υπάλληλο που κρίθηκε ύποπτος για μεταφορά πληροφοριών στην Ουάσινγκτον αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Η Μόσχα ανακοίνωσε την απέλαση δύο Αμερικανών διπλωματών, που κατηγορούνται ότι διετέλεσαν πράκτορες «σύνδεσμοι» ενός Ρώσου πρώην υπαλλήλου που συνελήφθη στις αρχές του έτους και κρίθηκε ύποπτος ότι μετέφερε πληροφορίες στην Ουάσινγκτον αναφορικά με τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Παράλληλα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε για εξηγήσεις την πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Μόσχα για αυτή την υπόθεση.
Σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΕΞ, οι δύο διπλωμάτες που κηρύχθηκαν ανεπιθύμητα πρόσωπα, υπηρετούσαν ως ο Α' και ο Β' γραμματέας της αμερικανικής πρεσβείας στη Μόσχα. Πρόκειτα για τους Τζέφρι Σίλιν και Ντέιβιντ Μπέρνσταϊν.
«Είναι υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν την ρωσική επικράτεια εντός επτά ημερών», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο στην ανακοίνωσή του.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.