Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα πως ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν θα συνεχίσει την περιοδεία του στη ρωσική Άπω Ανατολή με μια επίσκεψη στο Βλαδιβοστόκ και σε στρατιωτικές και σε άλλες βιομηχανίες στο Κομσομόλσκ-ον-Αμούρ, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Ο ρώσος πρόεδρος, ο οποίος είχε νωρίτερα συνομιλίες με τον Κιμ στο Κοσμοδρόμιο του Βολτότσνι, δήλωσε επίσης πως υπάρχουν ευκαιρίες για διμερή στρατιωτικοτεχνική συνεργασία, αν και πρόσθεσε πως η Ρωσία θα συμμορφωθεί με τις διεθνείς υποχρεώσεις της.
Ο Πούτιν διευκρίνισε πως στο Βλαδιβοστόκ η Ρωσία θα επιδείξει στον Κιμ τις δυνατότητες του ρωσικού Στόλου του Ειρηνικού.
Ο ρώσος πρόεδρος πρόσθεσε πως η χώρα του έχει επίσης κάτι να προσφέρει στη Βόρεια Κορέα στον τομέα της γεωργίας.
Κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της καινούριες ανάγκες, συνήθειες και, φυσικά, μια νέα σχολική τσάντα. Στο Πλαίσιο, η φετινή Back to School συλλογή αποτυπώνει αυτή την εξέλιξη, με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ, τεχνολογία και δημιουργικότητα.