Τραγωδία: Αεροσκάφος που συμμετείχε σε πάρτι αποκάλυψης φύλου συνετρίβη - Πρόλαβε να ρίξει ροζ καπνό

Τραγωδία: Αεροσκάφος που συμμετείχε σε πάρτι αποκάλυψης φύλου συνετρίβη - Πρόλαβε να ρίξει ροζ καπνό

Σχεδόν κανένας από τους καλεσμένους δεν πήρε χαμπάρι τη συντριβή - Αντιδράσεις στο Twitter για μέλλοντες γονείς που επιλέγουν με τόσο επικίνδυνο τρόπο να αποκαλύψουν το φύλο του μωρού που περιμένουν

Aeroskafos
Ένα πάρτι αποκάλυψης φύλου στο Μεξικό κατέληξε σε τραγωδία, όταν το μικρό αεροσκάφος που συμμετείχε στη γιορτή συνετρίβη μπροστά στους καλεσμένους.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter την Κυριακή, το αγνώστου ταυτότητας ευτυχισμένο ζευγάρι ποζάρει χαρούμενο μπροστά σε μια γιγαντιαία φωτισμένη πινακίδα που έγραφε «Oh Baby», ενώ στον χώρο βρίσκονται φίλοι και συγγενείς.

Το αεροσκάφος τύπου Piper PA-25-235 Pawnee γεμίζει τον ουρανό του Σαν Πέδρο με ροζ καπνό, ενώ κομφετί φαίνεται να εκτοξεύονται.

Στη συνέχεια το αριστερό φτερό του αεροπλάνου φαίνεται να υποχωρεί, καθώς ο πιλότος - ο οποίος αναγνωρίστηκε ως Luis Ángel N., 32 ετών – χάνει τον έλεγχο και πέφτει.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα οι παρευρισκόμενοι φαίνονται να αγνοούν εντελώς την τραγωδία που εκτυλίσσεται στον ουρανό.

Σύμφωνα με τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, οι αρχές βρήκαν τον πιλότο πεσμένο στα συντρίμμια του αεροπλάνου, όταν ένας καλεσμένος από το πάρτι κάλεσε βοήθεια.

Οι τραυματιοφορείς μετέφεραν τον πιλότο εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά λίγο αργότερο υπέκυψε στα τραύματά του.

Το τραγικό βίντεο που έγινε viral αναζωπύρωσε τη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που γίνονται οι αποκαλύψεις φύλου από μέλλοντες γονείς.

«Αυτά τα πάρτι αποκάλυψης φύλου ξεφεύγουν από τον έλεγχο όταν άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο εξαιτίας τους», κατήγγειλε ένας χρήστης του X.

«Ο τρόπος με τον οποίο η κάμερα γύρισε πίσω στο ζευγάρι χωρίς να ενδιαφέρεται καθόλου για τον πιλότο είναι θλιβερός», έγραψε ένας σοκαρισμένος χρήστης.

«Για μια στιγμή πίστεψα πραγματικά ότι όλες οι φωνές ήταν επειδή είδαν το αεροπλάνο», σχολίασε ένας άλλος. «Αλλά όχι, φαίνεται και ακούγεται σαν να το πρόσεξε μόνο ο εικονολήπτης (τουλάχιστον αρχικά)».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κασσελάκης απαντά στο «Πρώτο Θέμα» με δύο ψέματα και μία ηχηρή σιωπή

Μόνος στην κορυφή ο Ολυμπιακός, ζορίστηκαν ΠΑΟ και ΑΕΚ, ήττα για ΠΑΟΚ - Δείτε τα 21 γκολ της 3ης αγωνιστικής της SupeLeague

Τροχαίο με έναν νεκρό στην Πέτρου Ράλλη - Φορτηγό συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης