Μίσιγκαν: Αστυνομικός σταμάτησε αμάξι για έλεγχο και έδωσε τις πρώτες βοήθειες σε μωρό 18 μηνών

Μίσιγκαν: Αστυνομικός σταμάτησε αμάξι για έλεγχο και έδωσε τις πρώτες βοήθειες σε μωρό 18 μηνών

Οι γονείς του παιδιού έτρεχαν με υπερβολική ταχύτητα για να πάνε στο νοσοκομείο

police_michigan
Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στους δρόμους τους Μίσιγκαν όταν ένα περιπολικό είδε να το προσπερνά ένα αυτοκίνητο με τον οδηγό να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε πολυσύχναστο δρόμο.

Το περιπολικό έκανε σήμα στο αυτοκίνητο - ένα μπλε Camaro - να σταματήσει.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε κι όταν ο αστυνομικός Μπρέινταν Φρέιζερ κατάλαβε ότι πρόκειται για έκτακτο περιστατικό, βλέποντας τα χείλη του αγοριού μόλις 18 μηνών να έχουν μελανιάσει, δεν έχασε την ψυχραιμία του. Πήρε την κατάσταση στα χέρια του, βλέποντας ότι το μωρό δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Κλείσιμο



Την ίδια ώρα, οι γονείς του μικρού, ακούγονται στο βίντεο να φωνάζουν στον αστυνομικό «άσε το παιδί μας να το πάμε στο νοσοκομείο για να σωθεί».

Στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου, ο αστυνομικός Φρέιζερ που βρισκόταν σε υπηρεσία στο Warren του Μίσιγκαν, άρχισε να κάνει μαλάξεις στην πλάτη του μωρού. «Ο αστυνομικός συνειδητοποίησε γρήγορα ότι επρόκειτο για έκτακτη ανάγκη κι έσπευσε να προσφέρει την βοήθειά του, κάτι που καταγράφηκε στην κάμερα παρακολούθησης», σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.

Ο Φρέιζερ πήρε το μωρό στην αγκαλιά του κι άρχισε να του χτυπάει απαλά την πλάτη προκειμένου να αποσυμφορήσει την αναπνευστική οδό.

Στο σχετικό βίντεο που ανέβασε στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο αστυνομικός φαίνεται να εκτελεί χρέη γιατρού δίνοντας τις πρώτες βοήθειες στο αγοράκι με απόλυτη ψυχραιμία. Σχεδόν σε όλη την διάρκεια του βίντεο, η μητέρα του παιδιού ακούγεται να ουρλιάζει: «Βοήθεια, βοηθήστε να μεταφέρουμε το μωρό στο νοσοκομείο».

Η οικογένεια του μωρού παρακαλεί τον αστυνομικό να τους αφήσει να συνεχίσουν την πορεία τους προς το νοσοκομείο για να σωθεί το παιδί τους.

«Τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Μας είπαν ότι είχε COVID και μετά άρχισε να εμφανίζει διάφορα συμπτώματα», είπε στον αστυνομικό μία γυναίκα που συνόδευε στο νοσοκομείο την οικογένεια του μωρού. Ένας από τους γονείς άρχισε να ουρλιάζει «όχι, σε παρακαλώ μην τον πάρεις» προτού ο Φρέιζερ πει «δεν πρόκειται να τον πάρω».

Στη συνέχεια, το βίντεο από την κάμερα του περιπολικού, κατέγραψε τον Φρέιζερ να χτυπά επανειλημμένα το παιδί στην πλάτη και να προσπαθεί να απομακρύνει αυτό που εμπόδιζε την αναπνοή του μωρού.

Αμέσως μετά, ο αστυνομικός ακούγεται να λέει: «Παίρνει αέρα, παίρνει αέρα. Μπορώ να τον νιώσω». Οι πανικόβλητοι γονείς, που δεν κατονομάζονται, βρίσκονταν στο πλευρό του αστυνομικού καθώς τελειώνει το βίντεο.

Μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο ABC, ο «ήρωας» αστυνομικός του Μίσιγκαν, Μπρέινταν Φρέιζερ δήλωσε: «Σε αυτή τη φάση, δεν μπορείς να κόψεις κλήση στον οδηγό, όταν σταματώντας το όχημα που τρέχει με υπερβολική ταχύτητα, βλέπεις ότι υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης».



Ειδήσεις σήμερα:

Όσα έγιναν με τους αστυνομικούς του Κασσελάκη και του συντρόφου του - Παραιτήθηκε της φρουράς μετά τις αποκαλύψεις

Στην τελική ευθεία η εκλογή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι 5 υποψήφιοι ανοίγουν σήμερα τα χαρτιά τους

Υπό διάλυση οι Σπαρτιάτες - Προβληματισμός στη Βουλή μετά τις δηλώσεις Στίγκα περί «Greek Mafia»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης