Κυκλοφορούσε σε αυτοκινητόδρομο της Νεμπράσκα με συνοδηγό έναν πελώριο... ταύρο - Δείτε βίντεο

Κυκλοφορούσε σε αυτοκινητόδρομο της Νεμπράσκα με συνοδηγό έναν πελώριο... ταύρο - Δείτε βίντεο

Οι αστυνομικοί που σταμάτησαν το όχημα δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους

howdy
Όταν το Αστυνομικό Τμήμα του Νόρφολκ στη Νεμπράσκα δέχτηκε μια κλήση γύρω στις 10 το πρωί της Τετάρτης για ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο 275 με ένα βοοειδές στο εσωτερικό του, οι αστυνομικοί πίστεψαν αρχικά ότι επρόκειτο μάλλον για κάποιον αγρότη που μετέφερε ένα μοσχαράκι στη φάρμα του.

Τίποτα δεν μπορούσε να τους προετοιμάσει για το θέαμα που αντίκρισαν όταν εντόπισαν το όχημα και είδαν έναν πελώριο ταύρο να καταλαμβάνει ολόκληρη την πλευρά του συνοδηγού.




Στο βίντεο και τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μπορεί κανείς να δει πώς ο... εφευρετικός ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου το είχε τροποποιήσει προκειμένου να κατάφερε να χωρέσει το πελώριο ζώο, που ανήκει στη φυλή βοοειδών Γουατούσι και ονομάζεται...«Χάουντι Ντούντι».

Ολόκληρη η πόρτα του συνοδηγού έχει αφαιρεθεί και αντικατασταθεί με μεταλλικό κιγκλίδωμα, ενώ λείπει και ένα μεγάλο μέρος της οροφής, αφήνοντας τον απαιτούμενο χώρο για να στέκεται όρθιο το επιβλητικό ζώο με τα τεράστια κέρατα.

howdy_2


Μια πινακίδα στο πλάι του αμαξιού φέρει την επιγραφή «Μεγάλη παρέλαση ροντέο της Νεμπράσκα: Καλύτερο όχημα».

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει η New York Post, ο οδηγός του οχήματος ονομάζεται Λι Μέιγερ και την γλίτωσε αρκετά... φθηνά, αφού οι αστυνομικοί που τον σταμάτησαν για έλεγχο τού έκοψαν μόνο μια κλήση τύπου «προειδοποίησης», η οποία δεν επισύρει χρηματικό πρόστιμο ούτε καταγράφεται στο μητρώο του οδηγού.

«Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα και ενημέρωσαν τον οδηγό για ορισμένες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» είπε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας στο τηλεοπτικό κανάλι News Channel Nebraska Northeast. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μέγιερ και ο «Χάουντι Ντούντι» συμμορφώθηκαν με τις εντολές των Αρχών και επέστρεψαν κατευθείαν σπίτι.


Ειδήσεις σήμερα:

Βάρκιζα: Νύχτα έντασης στο Ribas με κόντρες, καπνογόνα και... ΜΑΤ - Δείτε βίντεο

Απάντηση ΥΠΕΞ στον Ερντογάν: Οι εχθροπαθείς δηλώσεις δεν συμβάλλουν στην εμπέδωση του κλίματος ηρεμίας

ΗΠΑ: Μητέρα συνελήφθη για βιασμό 15χρονων διδύμων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης