«Λευκός γάμος» για Αλβέρτο και Σαρλίν - Πήγαν μαζί Κορσική αλλά ζουν σε... διαφορετικές χώρες

«Λευκός γάμος» για Αλβέρτο και Σαρλίν - Πήγαν μαζί Κορσική αλλά ζουν σε... διαφορετικές χώρες

Εκαναν διακοπές με το γιοτ δισεκατομμυριούχου ολιγάρχη από το Καζακστάν - Η πριγκίπισσα μετακόμισε μόνιμα στην Ελβετία - Σε φωτογραφία με την πρώην ερωμένη του ο Αλβέρτος

alvertos-charlene
Μυστήριο καλύπτει τις τελευταίες μέρες τον γάμο του 65χρονου πρίγκιπα Αλβέρτου και της 45χρονης συζύγου του, Σαρλίν, πρώην πρωταθλήτριας κολύμβησης με καταγωγή από τη Νότιο Αφρική. Στα 12 χρόνια του έγγαμου βίου τού άλλοτε πλέι μπόι πρίγκιπα με την θλιμμένη Σαρλίν συχνά έχει γραφτεί στα ξένα μέσα ενημέρωσης για κρίση στον γάμο του ζεύγους ή ακόμα και για επικείμενο διαζύγιο.

Όμως, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα στην γαλλόφωνη ελβετική Blick, ο γιος του πρίγκιπα Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι και η γοητευτική σύζυγός του βρήκαν την χρυσή τομή για να παραμένουν παντρεμένοι χωρίς να ζουν μαζί. Πηγή από το περιβάλλον του λαμπερού ζευγαριού δήλωσε στην εφημερίδα πως η Σαρλίν έχει μετακομίσει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελβετία ενώ ο Αλβέρτος εξακολουθεί να ζει στο Μονακό.

Έτερη πηγή από το περιβάλλον του παλατιού αποκάλυψε στην γερμανική Bild πως: «Ο Αλβέρτος και η Σαρλίν είναι στο εξής καλοί σύντροφοι, οι οποίοι έχουν την φροντίδα των δίδυμων 8χρονων παιδιών τους εκ περιτροπής». Ειδικότερα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο διάδοχος πρίγκιπας Ζακ και η δίδυμη αδελφή του, Γκαμπριέλα, μοιράζουν τον χρόνο τους εξίσου με τον πατέρα τους στο Μονακό και με την μητέρα τους στην Ελβετία. Στο πλαίσιο της παραπάνω συμφωνίας του ζεύγους η Σαρλίν αποδέχθηκε να δίνει το παρών στις επίσημες εκδηλώσεις του πριγκιπάτου στο πλευρό του Αλβέρτου.

Το γαλλικό περιοδικό Voici αναφέρει για την νέα συνθήκη στον γάμο του Αλβέρτου και της Σαρλίν πως «Αυτό που είναι σημαντικό για την πρώην Ολυμπιονίκη κολύμβησης είναι η ψυχολογική ισορροπία των παιδιών της». Μετά τις νέες εξελίξεις στο γάμο της η πριγκίπισσα Σαρλίν έκλεισε τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, μια κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον γαλλικό, ισπανικό και γερμανικό Τύπο. Το ισπανικό περιοδικό Hola! τονίζει πως η Σαρλίν απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram με περισσότερους από 462.000 ακολούθους, τους οποίους ενημέρωνε συχνά για την καθημερινότητά της και για τα δίδυμα πριγκιπόπουλα.

Οι κοινές διακοπές στην Κορσική με γιοτ ολιγάρχη από το Καζακστάν

Κλείσιμο
Στις 21 Αυγούστου η γερμανική Bild αποκάλυψε πως η Σαρλίν και ο Αλβέρτος θέλοντας να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα για μια ακόμα κρίση στο γάμο τους έκαναν μαζί διακοπές στην Κορσική με το γιοτ του 65χρονου ολιγάρχη από το Καζακστάν Μπουλάτ Ουτεμουράτοφ. Το πριγκιπικό ζεύγος μαζί με τα δύο παιδιά του κολύμπησε στα νερά της Κορσικής, έκανε θαλάσσια σπορ και ηλιοθεραπεία ενώ σε κάποιες από τις φωτογραφίες ο πρίγκιπας του Μονακό αγκαλιάζει προστατευτικά την σύζυγό του.

Πάντως, η Bild επέκρινε τις διακοπές των γαλαζοαίματων με το πολυτελές γιοτ Avantage ιδιοκτησίας του προέδρου της Ομοσπονδίας Τένις του Καζακστάν, του οποίου η περιουσία υπολογίζεται στα 2,5 δισ. ευρώ και σύμφωνα με το Forbes είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στη χώρα του. Ο Ουτεμουράτοφ έχει στην κατοχή του πολλές επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων την αλυσίδα Burger King στο Καζακστάν και πολυτελή ξενοδοχεία στη χώρα του, στη Μόσχα και στη Βιέννη. Το 1995 ίδρυσε στο Καζακστάν μαζί με συνεργάτες του την τράπεζα ATF Bank. Τον Δεκέμβριο του 2020 η βρετανική δικαιοσύνη πάγωσε πολλά από τα περιουσιακά στοιχεία του ολιγάρχη μετά από δικαστική διαμάχη με την τράπεζα BTA.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και την πρώην ερωμένη του Νικόλ Κοστ στα γενέθλια του γιου τους, Αλεξάντερ Γκριμάλντι

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου ο Αλεξάντερ Γκριμάλντι, εκτός γάμου γιος του Αλβέρτου και της πρώην ερωμένης του Νικόλ Κοστ, γιόρτασε τα 20ά γενέθλιά του μαζί με τους γονείς του. Στην φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram η Κοστ, πρώην αεροσυνοδός από το Τόγκο, ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον γιο που απέκτησε από την πεντάχρονη σχέση της με τον Μονεγάσκο γαλαζοαίματο.

Στην φωτογραφία εικονίζονται, εκτός από τον πρίγκιπα, οι δύο μεγαλύτεροι γιοι της Κοστ από προηγούμενη σχέση της καθώς και η 31χρονη Τζασμίν Γκρέις, ετεροθαλής αδελφή του Αλεξάντερ από την εφήμερη σχέση του Αλβέρτου με την Αμερικανίδα μεσίτρια Ταμάρα Ροτόλο.

Η Σαρλίν Γουίτστοκ, πρωταθλήτρια κολύμβησης από τη Νότιο Αφρική, συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Μονεγάσκο γαλαζοαίματο το 2000 σε αγώνες κολύμβησης στο Μόντε Κάρλο. Οι δυό τους πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι το 2006 στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Τορίνο.

Ένα χρόνο νωρίτερα ο πλέι μπόι πρίγκιπας αναγκάστηκε μετά από σχετικά δημοσιεύματα να αποδεχθεί δημόσια την γέννηση του δεύτερου εξώγαμου τέκνου του. Το 1992 ο Αλβέρτο είχε αναγνωρίσει την Τζασμίν Γκρέις μετά από μήνυση της Αμερικανίδας Ταμάρα Ροτόλο για αναγνώριση πατρότητας. Με βάση το πρωτόκολλο διαδοχής του πριγκιπάτου κανένα από τα δύο εξώγαμα τέκνα του Αλβέρτου δεν έχει δικαίωμα διαδοχής στο θρόνο.

Τον Ιούλιο του 2011 ο Αλβέρτος και η Σαρλίν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Οι φήμες και τα σχετικά δημοσιεύματα για τα δάκρυα της πριγκίπισσας στην γαμήλια τελετή ανέφεραν πως μετάνιωσε αλλά δεν μπορούσε να κάνει πίσω... Η ίδια υποστήριξε πως ήταν δάκρυα συγκίνησης, όπως συμβαίνει σε κάθε νύφη την ημέρα του γάμου της.

Τον Δεκέμβριο του 2014 το πριγκιπικό ζεύγος απέκτησε τα δίδυμα πριγκιπόπουλα, Ζακ και Γκαμπριέλα. Το 2020 αποκαλύφθηκε στον διεθνή Τύπο πως 35χρονη Βραζιλιάνα μήνυσε τον Αλβέρτο για αναγνώριση πατρότητας της 15χρονης τότε κόρη της. Οι δικηγόροι του πρίγκιπα υποστήριξαν πως πρόκειται για απάτη ενώ λίγες μέρες αργότερα η Σαρλίν εμφανίστηκε δημόσια θλιμμέμνη με πανκ κούρεμα.

Λίγους μήνες μετά, τον Μάρτιο του 2021 η Σαρλίν ταξίδεψε στην γενέτειρά της, Νότιο Αφρική, όπου παρέμεινε επί μήνες ενώ οι φήμες έκαναν λόγο για κρίση στον γάμο της με τον Αλβέρτο ή ακόμα και για επικείμενο διαζύγιο. Η Σαρλίν και ο Αλβέρτρος διέψευσαν όλα τα παραπάνω και η πριγκίπισσα δήλωσε πως δεν μπορούσε να επιστρέψει στο Μονακό λόγω χειρουργικής επέμβασης στα ιγμόρεια, στην οποία υπεβλήθη στη Νότιο Αφρική.

Τον Νοέμβριο του 2021 η πριγκίπισσα επέστρεψε στο Μονακό όμως αμέσως μετά ταξίδεψε στη Ζυρίχη όπου νοσηλεύτηκε σε κλινική ψυχικής υγείας. Την άνοιξη του 2022 η Σαρλίν πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Μονακό στο πλευρό του συζύγου της. Τον περασμένο Μάρτιο το παλάτι διέψευσε κατηγορηματικά δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού Royaute, σύμφωνα με το οποίο το πριγκιπικό ζεύγος βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης