Πέρασαν 18 μήνες από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία και μόλις τώρα η Heineken κατάφερε να πουλήσει το παράρτημά της στη Ρωσία στη συμβολική τιμή του ενός ευρώ.
Η ολλανδική ζυθοποιία δήλωσε ότι θα υποστεί ζημία 300 εκατ. ευρώ από το τμήμα, το οποίο μεταβιβάζεται στη ρωσική Arnest, η οποία κατασκευάζει κουτιά για αεροζόλ.
Η Arnest, όπως αναφέρει το BBC, θα αγοράσει επτά ζυθοποιίες και θα αναλάβει 1.800 εργαζομένους με εγγυήσεις για την απασχόλησή τους για τα επόμενα τρία χρόνια. Η παραγωγή της μάρκας μπύρας Amstel θα καταργηθεί σταδιακά τους επόμενους έξι μήνες.
Πολλές δυτικές επιχειρήσεις εγκατέλειψαν τις δραστηριότητές τους στη Ρωσία όταν η χώρα εισέβαλε στην Ουκρανία τον περασμένο Φεβρουάριο.
Τον περασμένο μήνα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατέσχεσε ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που ανήκαν στην Carlsberg και στη γαλλική εταιρεία παραγωγής γιαουρτιού Danone. Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του franchise της Domino's Pizza θα κλείσει τα καταστήματά του στη Ρωσία και θα θέσει την επιχείρηση σε πτώχευση.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας