Σκηνές χάους στο Μανχάταν για δωρεάν PS5! - Ποιος είναι ο streamer Kai Cenat με τους 5,5 εκατ. ακολούθους στο instagram

Σκηνές χάους στο Μανχάταν για δωρεάν PS5! - Ποιος είναι ο streamer Kai Cenat με τους 5,5 εκατ. ακολούθους στο instagram

Δείτε βίντεο - Σχεδόν 2.000 νέοι άνθρωποι κατέκλυσαν την Union Square στη Νέα Υόρκη - Πώς η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο των Αρχών - Υπό αστυνομική κράτηση ο 21χρονος streamer

cenat-kai-mak
Το απόλυτο χάος προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, έπειτα από μια μεγαλειώδη συγκέντρωση πλήθους στο «Union Square Park» του Μανχάταν για τη συνάντηση του livestreamer Kai Cenat και το τεράστιο δώρο - giveaway που προσέφερε.

Τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο γύρω στις 3 μ.μ., όταν κάποιοι από το πλήθος εθεάθησαν να γκρεμίζουν οδοφράγματα και να πετούν αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και αντικείμενα προς τους αστυνομικούς.



Κλείσιμο
Καθώς εκτυλισσόταν οι σκηνές χάους στην περιοχή, ένα όχημα, που πιστεύεται ότι μετέφερε τον Cenat, προσπάθησε να φύγει. Το πλήθος φαινόταν να τον ακολουθεί. Το αυτοκίνητο πέρασε με χαμηλή ταχύτητα μέσα από το πλήθος πριν τελικά απομακρυνθεί, με τους ανθρώπους να προσκολλώνται στα πλαϊνά και στο πίσω μέρος. Τουλάχιστον τρία άτομα εθεάθησαν να πέφτουν από το όχημα στο πεζοδρόμιο καθώς αυτό απομακρυνόταν.

Ο Cenat τέθηκε υπό αστυνομική κράτηση για ανάκριση γύρω στις 5 μ.μ. Δεν είχε άδεια για την εκδήλωση ούτε την είχε προγραμματίσει εκ των προτέρων με την αστυνομία.
cenat-kai-3

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο influencer ήταν μεταξύ πολλών ατόμων που συνελήφθησαν και ότι μπορεί να κατηγορηθεί για υποκίνηση ταραχών.

Ο κόσμος εθεάθη να εκτοξεύει πυροτεχνήματα, μπουκάλια και να ανατρέπει οδοφράγματα.


PlayStation giveaway sparks mayhem in NYC: Police

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το βράδυ της Παρασκευής ότι ο Cenat θα κατηγορηθεί για τουλάχιστον δύο κατηγορίες για υποκίνηση εξέγερσης και παράνομη συνάθροιση, μαζί με μερικές άλλες κατηγορίες.


Ποιος είναι ο Kai Cenat

Ο Cenat είναι περισσότερο γνωστός για τα livestreams στο YouTube και το Twitch και έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό. Σύμφωνα με το BBC, ο 21χρονος έσπασε πρόσφατα το ρεκόρ για την προσέλκυση των περισσότερων συνδρομητών στο Twitch.
cenat-kai-2

Το Twitch είναι μια συνδρομητική πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν ανθρώπους να παίζουν βιντεοπαιχνίδια και ταυτόχρονα να αλληλεπιδρούν μαζί τους.

Ο Cenat έχει 6,5 εκατομμύρια followers στο Twitch και 3,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.

Φέτος είχε εντυπωσιάσει, όταν έκανε livestreaming στο Twitch για 24 ώρες συνεχόμενα.

Ο Cenat είναι δημοφιλής για τη διαφορετικότητα στο περιεχόμενό του, το οποίο περιλαμβάνει φάρσες, σκετς, παιχνίδια και μια ματιά στην καθημερινή του ζωή.

Σύμφωνα με το NPR, δημοφιλείς μουσικοί καλλιτέχνες όπως οι Drake, Ice Spice, Lil Baby και Lil Uzi Vert έχουν συμμετάσχει στον Cenat ζωντανά στην κάμερα.


Ειδήσεις σήμερα:

Έμμεση παραδοχή Κιέβου για τα «χτυπήματα» σε ρωσικά πλοία - «Γίνονται στα χωρικά μας ύδατα, είναι νόμιμα»

Κίνημα της πετσέτας: Σαφάρι για τις παράνομες ξαπλώστρες - Πού επιτρέπονται και πού όχι


Μπαχάμες: Οργάνωνε τη δολοφονία του συζύγου της για να ζήσει με τον εραστή της - «Ήταν η τέλεια νοικοκυρά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης