Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε απόψε ότι η Ρωσία δεν απορρίπτει συνομιλίες για το θέμα της Ουκρανίας και ότι η πρωτοβουλία των Αφρικανών ηγετών, καθώς και η πρόταση της Κίνας θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για την ειρήνευση.
Ταυτόχρονα ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την ευκαιρία της συνόδου Ρωσίας-Αφρικής που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στην Αγία Πετρούπολη, είπε ότι είναι δύσκολο να εφαρμοστεί μια εκεχειρία όταν ο ουκρανικός στρατός επιτίθεται. Πρόσθεσε ότι για να ξεκινήσουν συνομιλίες θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και από τις δύο πλευρές.
Αναφερόμενος στην ουκρανική αντεπίθεση, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κάποια σοβαρή αλλαγή στο μέτωπο προς το παρόν, ούτε κάποια εντατικοποίηση των μαχών. Είπε επίσης ότι μετά τις 4 Ιουνίου οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν χάσει 415 άρματα και 1.300 θωρακισμένα οχήματα.
Σχολιάζοντας την αποχώρηση της Μόσχας από τη συμφωνία εξαγωγής ουκρανικών σιτηρών μέσω της Μαύρης Θάλασσας είπε ότι χάρη σ’ αυτήν και στο γεγονός ότι οι τιμές αυξήθηκαν, οι ρωσικές εταιρείες θα αποκομίσουν μεγαλύτερο κέρδος το οποίο η Ρωσία θα μοιραστεί με τις φτωχότερες χώρες «χάρη στις δωρεάν παραδόσεις των σιτηρών μας». Η Ρωσία, πρόσθεσε, παραμένει ο κορυφαίος εξαγωγές σιτηρών στον κόσμο.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.