Τα τουρκικά ΜΜΕ για τις φωτιές: «Συναγερμός στην Ελλάδα»

Τα τουρκικά ΜΜΕ για τις φωτιές: «Συναγερμός στην Ελλάδα»

Μεγάλη έκταση δίνουν τα τουρκικά ΜΜΕ για τη μάχη των πυροσβεστών με τις φωτιές σε Μέγαρα, Λουτράκι, Ρόδο και Λακωνία

fotia-ditiki-attiki
Μεγάλη δημοσιότητα δίνουν τα τουρκικά ΜΜΕ για τη μάχη που δίνουν με τις φλόγες οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Ελλάδα, προκειμένου να ελέγξουν τις φωτιές σε Μέγαρα, Λουτράκι, Ρόδο και Λακωνία. Τα δημοσιεύματα στέκονται στον μεγάλο αριθμό των πυρκαγιών, που οδήγησαν ακόμη και σε εκκενώσεις οικισμών.

«Συναγερμός στην Ελλάδα! 66 νέες πυρκαγιές: Έρχεται κύμα καύσωνα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Milliyet. «Οι περισσότερες από αυτές κατασβέστηκαν ως αποτέλεσμα της ταχείας αντίδρασης των ομάδων πυρόσβεσης. Συνεχίζονται οι φωτιές γύρω από την πρωτεύουσα Αθήνα και τη Ρόδο» σημειώνει το δημοσίευμα.

«Το τελευταίο 24ωρο ξέσπασαν 66 νέες πυρκαγιές στην Ελλάδα και οι περισσότερες από αυτές κατασβήστηκαν ως αποτέλεσμα της ταχείας αντίδρασης των ομάδων πυρόσβεσης» σχολιάζει η εφημερίδα Sabah

Κλείσιμο

«Η Ελλάδα παλεύει με τις φλόγες! 66 πυρκαγιές σε 24 ώρες» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Karar, σημειώνοντας πως : «Μετά από αίτημα της Ελλάδας για ενεργοποίηση του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, 4 αεροσκάφη εστάλησαν από Ιταλία και Γαλλία, ενώ ομάδες από Ρουμανία, Πολωνία και Σλοβακία συμμετέχουν στις προσπάθειες κατάσβεσης».

tourkika-mme2
tourkika-mme1


«Ο καύσωνας και οι ισχυροί άνεμοι στην Ελλάδα, είχαν ως αποτέλεσμα πολλές πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές. Οι προσπάθειες κατάσβεσης τους συνεχίζονται» γράφει το TRT Haber, προβάλλοντας σχετικές εικόνες.


«66 πυρκαγιές στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο» γράφει η εφημερίδα Star, σημειώνοντας πως στην περίπτωση της Ρόδου κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τρεις περιοχές του νησιού.

Ειδήσεις σήμερα:

Τι έδωσε ο Ερντογάν στους Άραβες για να πάρει τo «δώρο» των 50 δισ. δολαρίων

Πότε και πόσα θα πάρουν νέοι, συνταξιούχοι, οικογένειες με παιδιά, δημόσιοι υπάλληλοι και ιδιοκτήτες ακινήτων

Τα κοσμήματα «πρόδωσαν» τον Μπαγκλαντεσιανό δολοφόνο της 46χρονης τρανς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης