Σύνοδος ΝΑΤΟ: Οι «Πρώτες Κυρίες» Ουκρανίας και Γαλλίας εντυπωσίασαν στο δείπνο

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Οι «Πρώτες Κυρίες» Ουκρανίας και Γαλλίας εντυπωσίασαν στο δείπνο

Μπριζίτ Μακρόν και Ολένα Ζελένσκα... επισκίασαν τους ισχυρούς συζύγους τους με τις ενδυματολογικές επιλογές και τις καλλίγραμμες σιλουέτες τους

zelenska_macron_arthro
Τα βλέμματα όλων μαγνήτισαν χθες η Μπριζίτ Μακρόν και η Ολένα Ζελένσκα, στη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε η προεδρία της Λιθουανίας, οικοδέσποινα χώρα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, που διεξάγεται στο Βίλνιους.

Οι δύο «Πρώτες Κυρίες» της Ουκρανίας και της Γαλλίας ήταν λαμπερές, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» αναφερόμενη στις ενδυματολογικές τους επιλογές για την περίσταση.

Η 45χρονη Ολένα Ζελένσκα και η 70χρονη Μπριζίτ Μακρόν, που συνόδευαν τους συζύγους τους στη σύνοδο, έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετες και είχαν πιάσει «κουβεντούλα» σαν δύο καλές φίλες.

zelenska_macron__2_
Κλείσιμο


Για την βρετανική εφημερίδα, η Ολένα, σύζυγος του Ουκρανού ηγέτη Βολοντίμιρ Ζελένσκι ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό ανοιχτό μπλε σύνολο ενώ η Μπριζίτ Μακρόν ήταν ντυμένη στα λευκά.

Ολένα και Μπριζίτ φέρεται να έκαναν κομπλιμέντα η μία στην άλλη κι έλεγαν αστεία, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Στις ραφές του μπλε συνόλου της Ζελένσκα, υπήρχαν πουλιά με ανοιχτά τα φτερά τους, ένα μήνυμα που ήθελε πιθανότατα να στείλει διακριτικά τρόπο η σύζυγος του ηγέτη της εμπόλεμης χώρας.

zelenska_macron__1_


«Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, μητέρα δύο παιδιών θάμπωσε τους παρευρισκόμενους με το γοητευτικό της χαμόγελο. Συνδύασε το σύνολό της με με δερμάτινες ψηλές γόβες κι έκανε μπούκλες τα καστανόξανθα μαλλιά της», γράφει το βρετανικό δημοσίευμα.

Ο φακός απαθανάτισε την Ολένα να συνομιλεί για αρκετή ώρα με την σύζυγο του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ, η οποία επίσης γοήτευσε το πλήθος, προσθέτει η εφημερίδα.

Η Μπριζίτ, μητέρα τριών παιδιών (που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο) και πρώην δασκάλα, εντυπωσίασε μ' ένα λευκό φόρεμα που το συνδύασε με ψηλές μαύρες γόβες και τσάντα αντίστοιχου χρώματος.

Η καλλίγραμμη σιλουέτα της τονίστηκε ακόμη περισσότερο καθώς το φόρεμά της ανέβαινε ψηλά στο στο λαιμό ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε έναν χαλαρό κότσο.

Οι δύο «Πρώτες Κυρίες» εμφανίστηκαν ευδιάθετες και πόζαραν για φωτογραφίες μαζί αλλά και χωρίς τους συζύγους τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κατσούλης νικητής, ο Μπάρτζης ηττημένος: Όλα όσα έγιναν στον τελικό του Survivor

Αποφυλακίστηκε μετά από 53 χρόνια η Λέσλι Βαν Χούτεν, βασικό μέλος της αίρεσης Μάνσον

Άγιος Παΐσιος: 29 χρόνια από την «κοίμησή» του - Η ζωή, οι υπερβολές και η τηλεοπτική σειρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης