Γαλλικά ΜΜΕ για παραίτηση Τσίπρα: Η αποχώρησή του κλείνει την «αριστερή παρένθεση»
«Χωρίς γραβάτα και με ένα θλιμμένο βλέμμα αποχώρησε από την ηγεσία του κόμματος, τέσσερις ημέρες μετά τη συντριπτική ήττα του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη», σημειώνει η Monde
Στην αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ο σημερινός γαλλικός Τύπος.
«Χωρίς γραβάτα, ως συνήθως, και με ένα θλιμμένο βλέμμα στο πρόσωπό του, ο Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε από την ηγεσία του κόμματος που κατείχε επί δεκατέσσερα χρόνια, τέσσερις ημέρες μετά τη συντριπτική ήττα του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη», σημειώνει η Le Monde, ενώ η οικονομική εφημερίδα Les Échos, σε δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Ελλάδα: ο Αλέξης Τσίπρας παραιτείται από ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ μετά από μία οδυνηρή οπισθοδρόμηση», υποστηρίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας, 48 ετών σήμερα, αποφάσισε να «πετάξει λευκή πετσέτα» και προκήρυξε εκλογέςεντός του κόμματός του, στις οποίες δεν θα είναι υποψήφιος.
«Στην Ελλάδα, η αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ κλείνει την "αριστερή παρένθεση"» τιτλοφορείται, τέλος, η ανταπόκριση της Liberation από την Αθήνα, όπου επισημαίνεται ότι η απόφαση παραίτησης Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ -τέσσερις ημέρες μετά τη συντριπτική ήττα- ήταν ένας μικρός σεισμός στο ελληνικό πολιτικό τοπίο.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς