Η κυβέρνηση της Καταλωνίας στην Ισπανία ζήτησε από τις τοπικές αρχές να επιτρέπουν τις γυμνόστηθες γυναίκες στις δημόσιες πισίνες.
Η εμφάνιση τόπλες είναι στα πλαίσια του νόμου της Καταλωνίας από το 2020 για την ισότητα των φύλων. Ωστόσο κάποιες δημοτικές πισίνες απαγόρευαν την εμφάνιση τόπλες, γεγονός που προκαλούσε πληθώρα παραπόνων.
Πολλές από τις καταγγελίες που έχουν υποβληθεί κατά δημαρχείων προέρχονται από μέλη φεμινιστικής ομάδας με την ονομασία Mugrons Lliures (Ελεύθερες Θηλές).
Η παρεμπόδιση των γυναικών από το να κυκλοφορούν γυμνόστηθες «αποκλείει μέρος του πληθυσμού και παραβιάζει την ελεύθερη επιλογή κάθε ατόμου σε σχέση με το σώμα του», τονίζει σε έγγραφό της η κυβέρνηση της Καταλωνίας. Οι τοπικές αρχές οφείλουν «να αμυνθούν κατά των διακρίσεων», αναφέρεται ακόμη.
Το έγγραφο επιτρέπει ακόμη τον δημόσιο θηλασμό και τη χρήση ολόσωμων μαγιό, όπως το μουσουλμανικό μπουρκίνι.
Η περιφερειακή κυβέρνηση, της οποίας ηγείται η Καταλανική Ρεπουμπλικανική Αριστερά (ERC), μπορεί θεωρητικά να επιβάλει σε οποιονδήποτε δήμο έχει παραβιάσει τον κανόνα πρόστιμο έως και 500.000 ευρώ.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.