«Συζήτησαν την εν εξελίξει ουκρανική αντεπίθεση και ο πρόεδρος Μπάιντεν επαναβεβαίωσε την ακλόνητη υποστήριξη των ΗΠΑ, μεταξύ άλλων μέσω της συνεχιζόμενης βοήθειας για την ασφάλεια, όπως και της οικονομικής και της ανθρωπιστικής βοήθειας», σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε ότι συνομίλησε σήμερα με τον ομόλογό του Τζο Μπάιντεν για την ανταρσία της Wagner, προσθέτοντας ότι τα γεγονότα αυτά ανέδειξαν την αδυναμία της ηγεσίας του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Ζελένσκι εξέφρασε ικανοποίηση για τη «θετική και εμπνευσμένη συζήτηση» με τον Τζο Μπάιντεν.
«Συζητήσαμε για την πορεία των εχθροπραξιών και των 'διαδικασιών' που λαμβάνουν χώρα στη Ρωσία. Ο κόσμος πρέπει να ασκήσει πίεση επί της Ρωσίας έως ότου αποκατασταθεί η διεθνής τάξη», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος.
Ο Ζελένσκι συζήτησε επίσης την περαιτέρω επέκταση της αμυντικής συνεργασίας με έμφαση στα όπλα μεγάλου βεληνεκούς.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή