Νέος ύποπτος ως «Τζακ ο Αντεροβγάλτης»

Νέος ύποπτος ως «Τζακ ο Αντεροβγάλτης»

Τον διασημότερο δολοφόνο όλων των εποχών υποστηρίζει πως ανακάλυψε ο Ισπανός συγγραφέας και γραφολόγος Χοσέ Λουίς Αμπάντ. Στο βιβλίο του «Τζακ ο Αντεροβγάλτης...

Νέος ύποπτος ως «Τζακ ο Αντεροβγάλτης»
Τον διασημότερο δολοφόνο όλων των εποχών υποστηρίζει πως ανακάλυψε ο Ισπανός συγγραφέας και γραφολόγος Χοσέ Λουίς Αμπάντ. Στο βιβλίο του «Τζακ ο Αντεροβγάλτης, ο πιο έξυπνος εγκληματίας της ιστορίας» υποστηρίζει πως ο άνθρωπος που με τα φρικιαστικά του εγκλήματα συντάραξε το Ανατολικό Λονδίνο της Βικτωριανής εποχής και έγινε αφορμή για τη δημιουργία θεωριών συνωμοσίας που ήθελαν ως υπόπτους μέλη της Βασιλικής οικογένειας, δεν ήταν άλλος από τον Αρχηγό Επιθεωρητή της Σκότλαντ Γιάρντ, Φρέντερικ ‘Αμπερλιν.

Ο Φρέντερικ Άμπερλιν, τον οποίο υποδύθηκε στην ταινία “From Hell” ο Τζόνι Ντεπ, τοποθετήθηκε επικεφαλής των ερευνών για τη σύλληψη του δολοφόνου μετά τον εντοπισμό της σωρού της  Μέρυ Αν Νίκολς τον Αύγουστο του 1888.

Ο Ισπανός συγγραφέας κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα εξετάζοντας το λεγόμενο «ημερολόγιο του Τζακ του Αντεροβγάλτη» που βρέθηκε στην κατοχή ενός εμπόρου από το Λίβερπουλ, κάτι που ειδικοί ερευνητές το θεωρούν προϊόν πλαστογραφίας.

Μέχρι τώρα η λίστα των υπόπτων για τις τουλάχιστον πέντε δολοφονίες εκδιδόμενων γυναικών στο Γουαιτσάπελ του Ανατολικού Λονδίνου περιελάμβανε μεταξύ άλλων τον Πρίγκιπα Βίκτωρα Αλβέρτο, εγγονό της Βασίλισσας Βικτώρια και τον γιατρό της Αυτής Μεγαλειότητας τον Σερ Ουίλιαμ Γκάλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σκότλαντ Γιάρντ βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με πολίτες που ζητούν τον αποχαρακτηρισμό μυστικών εγγράφων της εποχής σχετικά με τις έρευνες κλιμακίων της υπηρεσίας που ερευνούσαν τις δολοφονίες του «Τζακ του Αντεροβγάλτη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης