Έλον Μασκ: Ο «Mr Tesla» από την... αγκαλιά της Μελόνι στο πλευρό του Μακρόν

Έλον Μασκ: Ο «Mr Tesla» από την... αγκαλιά της Μελόνι στο πλευρό του Μακρόν

Μετά το τρυφερό... τετ α τετ με την Ιταλίδα πρωθυπουργό σήμερα θα συναντηθεί με τον Γάλλο πρόεδρο στο Εελιζέ  

27319160
Σαν... ξερολούκουμο κοίταζε χθες η Ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι, τον «κύριο Tesla», Έλον Μασκ, στη διάρκεια της συνάντησής τους στη Ρώμη. Το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media αλλά και οι σχετικές φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Η Μελόνι και ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla μίλησαν για μια σειρά θεμάτων, από τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης μέχρι τα ποσοστά χαμηλά γεννήσεων, ωστόσο, αυτό που έκανε αίσθηση ήταν πως ο τρόπος με τον οποίο συζητούσαν, ήταν ιδιαίτερα φιλικός. Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε στο Palazzo Chigi, που βρίσκεται στην «καρδιά» της Ρώμης, όπως σχολιάζει ο ιταλικός Τύπος.

Meloni incontra Elon Musk a Palazzo Chigi, ecco le immagini

Κλείσιμο
Σε όλη τη διάρκεια που ανέλυαν ορισμένα κρίσιμα θέματα, όπως η καινοτομία, η τεχνητή νοημοσύνη, η ευρωπαϊκη αγορά, και τα ποσοστά γεννήσεων, ένα θέμα για το οποίο ο Έλον Μασκ έχει παθιαστεί στο διαδίκτυο, η Μελόνι κοίταζε στα ...μάτια τον πάμπλουτο επιχειρηματία, νοτιοαφρικανικής καταγωγής. Το βλέμμα της ήταν καρφωμένο στον «Mr Tesla», ενώ σε αναμνηστικές φωτογραφίες, η Μελόνι δεν δίστασε και να τον αγκαλιάσει. Το κλίμα μεταξύ τους ήταν τόσο εγκάρδιο, όπως δείχνουν οι κάμερες και σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης, Μελόνι και Μασκ ήταν χαμογελαστοί κι έκαναν αστεία.

«Υποδέχτηκα σήμερα στο Palazzo Chigi τον Έλον Μασκ με μεγάλη χαρά. Μια πολύ γόνιμη συνάντηση και μια στιγμή μεγάλης εγκαρδιότητας, όπου συζητήσαμε ορισμένα κρίσιμα θέματα: την καινοτομία, τις ευκαιρίες και τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης, τους κανόνες της ευρωπαϊκής αγοράς και τα ποσοστά γεννήσεων. Μπροστά στις μελλοντικές προκλήσεις που μας ενώνουν» , έγραψε η Μελόνι στην ανάρτησή της στο Twitter. To βίντεο από την συνάντηση του CEO της Tesla και της Ιταλίδας πρωθυπουργού, δείχνει τη Μελόνι να είναι... γοητευμένη από τον Έλον Μασκ.
Στη συνάντησή τους, η Ιταλίδα πρωθυπουργός φορούσε ένα χρυσό πλεκτό σύνολο με μακριά ζακέτα και ήταν συνεχώς χαμογελαστή δείχνοντας να απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρέα του ιδρυτή της Tesla. Σύμφωνα με αξιωματούχο που μίλησε στο Reuters, η συνάντηση με την Τζόρτζια Μελόνι ήταν μέρος μιας «ευρωπαϊκής περιοδείας» του επικεφαλής της Tesla, ο οποίος θα διαβεί σήμερα το κατώφλι του Ελιζέ για συνομιλίες με τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν. Ο ένοικος των Ηλυσίων, όπως γράφει η εφημερίδα «Le Figaro», δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον Μασκ για την κατασκευή ενός εργοστασίου κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων «Tesla».

«Η Γαλλία προσπαθεί να πείσει τον Έλον Μασκ να κατασκευάσει το επόμενο γιγαντιαίο εργοστάσιο (Gigafactory) της Tesla στη χώρα», δήλωσε ο υπουργός ψηφιακών υπηρεσιών της χώρας, Ζαν-Νοέλ Μπαρό στο αμερικανικό δίκτυο CNBC και πρόσθεσε ότι «έχουμε επίσης επενδύσει σε έναν... ολόκληρο τομέα ηλεκτρικών μπαταριών, οπότε θα προσπαθήσουμε να τον πείσουμε ότι η Γαλλία είναι το καλύτερο δυνατό μέρος στην Ευρώπη για να ανοίξει το επόμενο εργοστάσιο της Tesla». Ο Γάλλος υπουργός τόνισε επίσης ότι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σημερινή ομιλία του Έλον Μασκ στη σύνοδο κορυφής «Viva Tech», ένα από τα κορυφαία τεχνολογικά συνέδρια της Γαλλίας, όπου η κυβέρνηση θα έχει έντονη παρουσία.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο bisexual γιος του Χιου Χέφνερ κάνει στριπτίζ στο Onlyfans για να αγοράζει... κάρτες Pokemon

Έτσι δρούσε το κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη που εξαπατούσε εταιρείες με όφελος 2,5 εκατ. ευρώ

Έρχεται τριήμερο με βροχές και καταιγίδες - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης