Τουρκία: «Η κάλπη της 14ης Μαΐου απάντησε στους συκοφάντες της αντιπολίτευσης και στον ξένο Τύπο», είπε ο Ερντογάν

Τουρκία: «Η κάλπη της 14ης Μαΐου απάντησε στους συκοφάντες της αντιπολίτευσης και στον ξένο Τύπο», είπε ο Ερντογάν

Ανοησίες τα περί δικτατορίας στην Τουρκία και οι πιέσεις από το ξένο Τύπο, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Τούρκος πρόεδρος

erdogan_ekloges_xr
«Απάντηση» σε όσους έκαναν λόγο για «δικτατορία» στην Τουρκία, καθώς και στα «συκοφαντικά πρωτοσέλιδα του διεθνή Τύπου» έδωσε το αποτέλεσμα των εκλογών της 14ης Μαΐου, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ανάρτησή του ο Ταγίπ Ερντογάν.

Τονίζοντας ότι η εκλογική διαδικασία στη χώρα υπήρξε καθοριστική για την κατανόηση αμέτρητων αληθειών, ο Ερντογάν ανέφερε: «Δεν είδαμε μόνο τη δύναμη της τουρκικής δημοκρατίας στην κάλπη στις 14 Μαΐου, αλλά γίναμε επίσης μάρτυρες του ξεφουσκώματος των ψεύτικων αντιλήψεων. Ποιες ήταν λοιπόν αυτές; Ήταν οι συκοφαντίες περί "δικτατορίας" στην Τουρκία. Ήταν οι ύπουλες ψυχολογικές πιέσεις από τον διεθνή Τύπο. Ήταν τα ψέματα και οι εξαπατήσεις που επαναλάμβανε η αντιπολίτευση. Ήταν η πολιτική του φόβου που τροφοδοτήθηκε από τον πρόεδρο του CHP και την παρέα του».



«Αποδείξαμε ότι οι ισχυρισμοί περί δικτατορίας είναι καθαρή ανοησία. Δείξαμε ότι το έθνος μας δεν μπορεί να επηρεαστεί από τα εξώφυλλα των περιοδικών. Δείξαμε ότι η βούληση του τουρκικού έθνους δεν μπορεί να αλυσοδεθεί. Δείξαμε ότι οι εκλογές δεν μπορούν να κερδηθούν με ψέματα, συκοφαντίες και φόβο. Εκτός από πολλά άλλα γεγονότα, δείξαμε για άλλη μια φορά σε όλο τον κόσμο το επίπεδο ωριμότητας της δημοκρατίας μας τα τελευταία 21 χρόνια και την προνοητικότητά μας. Το πετύχαμε αυτό μαζί με 85 εκατομμύρια ανθρώπους, ανεξάρτητα από το ποιο πολιτικό κόμμα ψήφισαν. Ελπίζω ότι μετά την 28η Μαΐου, όλα αυτά τα επιτεύγματα της χώρας μας θα συνεχιστούν. Μαζί, θα το πάμε πολύ πιο μακριά» συμπλήρωσε ο Τούρκος πρόεδρος.


Ειδήσεις σήμερα:

Το... χιούμορ του Λαζόπουλου: «20 πόντους στον λαιμό του έφτασε, ο ΣΥΡΙΖΑΣ έσκασε κάτω σαν καρπούζι» - Δείτε βίντεο

Ελεύθερη, χωρίς βραχιολάκι αλλά με περιοριστικούς όρους η Εύα Καϊλή

Νεκρός ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό - Τον βρήκαν μετά από τρεις ημέρες


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης