Πολωνία: Επίθεση άνδρα με μαχαίρι σε ορφανοτροφείο - Νεκρή μια 16χρονη, 9 τραυματίες
Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα που επιτέθηκε χθες το βράδυ στο ορφανοτροφείο - Άγνωστο το κίνητρό του
Μια 16χρονη σκοτώθηκε και 9 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση άνδρα με μαχαίρι ο οποίος εισέβαλε σε ορφανοτροφείο στην Πολωνία, ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης Λοτζ στο κεντρικό τμήμα της χώρας.
Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα που επιτέθηκε χθες, Τρίτη, το βράδυ στο ορφανοτροφείο και διεξάγει έρευνα για τα αίτια της επίθεσής του, δήλωσε στη δημόσια τηλεόραση η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ανέτα Σομπιέραζ.
"Δυστυχώς ως αποτέλεσμα του περιστατικού αυτού μια 16χρονη πέθανε επιτόπου στο ορφανοτροφείο και πέντε άνθρωποι εισήχθησαν στο νοσοκομείο", πρόσθεσε.
Τέσσερις από τους τραυματίες έλαβαν τις πρώτες βοήθειες επιτόπου, κατέληξε η εκπρόσωπος.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.