Οι λίβυοι εξεγερμένοι έθεσαν σήμερα υπό τον έλεγχο τους μια ακόμη πόλη κοντά στα σύνορα με την Τυνησία, την Ομ αλ Φαρ, που βρίσκεται περίπου δέκα χιλιόμετρα από την αλ Γαζάγια, την οποία κατέλαβαν νωρίτερα σήμερα
Οι λίβυοι εξεγερμένοι έθεσαν σήμερα υπό τον έλεγχο τους μια ακόμη πόλη κοντά στα σύνορα με την Τυνησία, την Ομ αλ Φαρ, που βρίσκεται περίπου δέκα χιλιόμετρα από την αλ Γαζάγια, την οποία κατέλαβαν νωρίτερα σήμερα, σύμφωνα με ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου στην περιοχή.
Γύρω στις 18:30 ώρα Ελλάδας, οι εξεγερμένοι διέσχιζαν με τα πόδια τους δρόμους της πόλης για να την καταστήσουν ασφαλή, πρόσθεσε ο ανταποκριτής.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.