Τζόναθαν Τόμσον: Ποιος είναι ο ταγματάρχης που έγινε viral στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Τζόναθαν Τόμσον: Ποιος είναι ο ταγματάρχης που έγινε viral στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Ο 39χρονος αξιωματικός τράβηξε τα βλέμματα καθώς φορούσε ένα σκωτσέζικο κιλτ με τους χρήστες των social media να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι

FvcJDxWXsAQZRd5
Ένας άνδρας που συνόδευε τον βασιλιά Κάρολο Γ' κατά τη διάρκεια της στέψης του κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και να γίνει viral στα social media εξαιτίας της εμφάνισής του. Πρόκειται για τον 39χρονο ταγματάρχη Τζόναθαν Τόμσον γνωστό και ως «Major Eye Candy» ο οποίος φορούσε ένα σκωτσέζικο κιλτ και σχολιάστηκε από τους χρήστες των social media.

Ο 39χρονος που ήταν η «σκιά» του Καρόλου Γ' σε όλη τη διάρκεια της τελετής της στέψης αποφοίτησε το 2004 από το Πανεπιστήμιο Aberystwyth με πτυχίο στα Οικονομικά και την Πολιτική με διεθνείς σπουδές. Εντάχθηκε στον βρετανικό στρατό το 2006 και το 2010 παντρεύτηκε τη σύζυγο του Caroline, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, ενώ έχουν και δύο σκυλάκια, που ονομάζονται Odin και Piper.

Fvb96-0WAAQAW5T
FvcAl7WXwAE1OPu
FvcAUsYWIAA6Wb6
FvcJDxWXsAQZRd5
FvcSVcrXsAEcfV6
FvcU568WAAAP3ah


Κλείσιμο
CHARLESS
Σύμφωνα με την nypost.com οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μιλούσαν για την ομορφιά του. «Θεέ μου είναι κούκλος» και «είναι μια ομορφιά. Έτσι, δεν είναι;» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που αναρτήθηκαν στα social media.

'King Charles Inspects Guard of Honour at Holyrood' |Queen ElizabethII today news || prince harry

Ο Τζόναθαν Τόμσον είναι μέλος του 5ου Τάγματος Βασιλικού Συντάγματος της Σκωτίας και ζει με την οικογένειά του στο Surrey, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε ανώτερος σωματοφύλακας της Ελισάβετ. Μετά τον θάνατο της έγινε ιπποκόμος του Καρόλου και πλέον τον συνοδεύει παντού.
Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 39χρονος έγινε viral. Η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν όταν εμφανίστηκε να περπατάει δίπλα από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ, την ώρα που το φέρετρό της μεταφερόταν από το Μπάκιγχαμ στο Ουεστμίνστερ Χολ προκειμένου να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. 

Major Jonathan Thompson of the 5th Battalion Royal Regiment of Scotland

Ακόμα μία φορά που το όνομά του είχε συζητηθεί ήταν όταν εμφανίστηκε να συνοδεύει την πρώην πρωθυπουργό Λιζ Τρας η οποία είχε βρεθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ προκειμένου να συναντήσει τον βασιλιά Κάρολο Γ'.






Ειδήσεις σήμερα:

Καταδικάστηκαν ο εξορκιστής της «Εκκλησίας των Εθνών» και ο συνεργάτης του στη Θεσσαλονίκη

Επίθεση σε δύο νοσηλευτές του Δρομοκαΐτειου από ανήλικο νοσηλευόμενο και τον πατέρα του

Νεκρός και ο δεύτερος 19χρονος που είχε τραυματιστεί στο θανατηφόρο τροχαίο στον Πλαταμώνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης