Αυτοκτόνησε μηχανικός λογισμικού που εργαζόταν στην Google,στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Νέα Υόρκη, το βράδυ της Πέμπτης, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη.
Ο 31χρονος, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα, πήδηξε από τον 14ο όροφο, περί τις 23:30.
Η αστυνομία, με τη σειρά της, έλαβε κλήσεις για έναν άνθρωπο που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του κοντά στο κτίριο του τεχνολογικού κολοσσού.
Αμέσως μετά, οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι ο άντρας είναι νεκρός.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα ή βίντεο με τα οποία ο νεαρός να έγραφε για την πράξη του.
Οι υπεύθυνοι της ασφάλειας βρήκαν δακτυλικά αποτυπώματα του 31χρονου στην ταράρτσα του 14ου ορόφου.
Κλείσιμο
Η είδηση για τον θάνατο του υπαλλήλου γίνεται γνωστή λίγους μήνες αφότου 33χρονη, επίσης υπάλληλος της Google στα κεντρικά στο Μανχάταν, εντοπίστηκε νεκρή ύστερα από πράξη αυτοχειρίας.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς