Οι αρχές στη Τζόρτζια κλήθηκαν την Πέμπτη σε περιστατικό πυροβολισμών μέσα σε κατάστημα McDonald’s στο Μούλτρι, στα νότια της Πολιτείας. Ο δράστης σκότωσε δύο συγγενείς του και στη συνέχεια μία εργαζόμενη στο εστιατόριο πριν βάλει τέλος στη ζωή του.
Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο δράστης σκότωσε τη μητέρα και τη γιαγιά του που ζούσαν σε δύο γειτονικά σπίτια.
Ο άνδρας κινήθηκε προς το McDonald’s όπου πυροβόλησε και σκότωσε την υποδιευθύντρια του καταστήματος.
Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.
Δεν έχουν γίνει γνωστές οι ταυτότητες των θυμάτων, ούτε έγιναν γνωστά τα κίνητρα του δράστη.
Το Μούλτρι βρίσκεται περίπου τρεις ώρες με το αυτοκίνητο νότια της Ατλάντα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.