Ένοπλη επίθεση σε γραφεία του κόμματος του Κιλιτσντάρογλου στην Κωνσταντινούπολη
Στο περιστατικό σημειώθηκαν 6-7 πυροβολισμοί - Σε εξέλιξη η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών
Ένοπλη επίθεση σε γραφεία του κόμματος του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλουσημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η επίθεση έγινε σε γραφεία του CHP στην Κωνσταντινούπολη, που βρίσκονται στην τοποθεσία Seyrantepe της εθνικής οδού TEM.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η περιφερειακή επικεφαλής Κωνσταντινούπολης Τζανάν Καφταντζίογλου «στο περιστατικό σημειώθηκαν 6-7 πυροβολισμοί».
Ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του CHP Οζγκιούρ Οζέλ έγραψε μετά την επίθεση στα social media: «Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον. Καταδικάζουμε την επίθεση και περιμένουμε να συλληφθούν οι δράστες».
Τα πρώτα στοιχεία λένε ότι η σφαίρα που χτύπησε τα γραφεία δεν βρέθηκε αλλά στο σημείο βρέθηκαν κενές φυσίγγιες.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.