Σαν Φρανσίσκο: Άγρια δολοφονία του 43χρονου ιδρυτή της CashApp «Crazy Bob»

Σαν Φρανσίσκο: Άγρια δολοφονία του 43χρονου ιδρυτή της CashApp «Crazy Bob»

Ο Μπομπ Λι βοήθησε στον σχεδιασμό του Android - Η οργισμένη αντίδραση του Έλον Μασκ

69501103-11941061-image-a-1_1680685116871
Άγρια δολοφονία με πολλαπλά μαχαιρώματα διαπράχθηκε σε βάρος του μεγιστάνα της τεχνολογίας και πατέρα δύο παιδιών, γνωστού με το όνομα “Crazy Bob“, ο οποίος ίδρυσε το CashApp. Η αιματηρή επίθεση που δέχθηκε, καταγράφηκε ενώ βρισκόταν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Σαν Φρανσίσκο.

Η επίθεση έλαβε χώρα στην συνοικία Rincon Hill στο κέντρο της πόλης στις 2:35 τα ξημερώματα της Τρίτης, όμως  ακόμη η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο δεν έχει προβεί σε συλλήψεις.

Φιλικά πρόσωπα του θύματος δήλωσαν στην εφημερίδα San Francisco Standard ότι ο ίδιος είχε επισκεφθεί την περιοχή για επαγγελματικούς λόγους και αποφάσισε να μείνει μια επιπλέον ημέρα.

Ο Μπομπ Λι δημιούργησε τη μάρκα Cash App και βοήθησε στον σχεδιασμό του Android, ενώ είχε επενδύσει στην SpaceX του Έλον Μασκ.

Κλείσιμο
Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Μασκ, εστίασε στο περιστατικό, ρωτώντας την εισαγγελέα του Σαν Φρανσίσκο σε τι κινήσεις προβαίνει ούτως ώστε να «φυλακίσει τους επαναλαμβανόμενα βίαιους παραβάτες».

elon69508737-11941061-image-a-19_1680699910919


Πρόσθεσε ακόμη τα εξής: «Λυπάμαι πολύ που το ακούω αυτό. Πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω έχουν υποστεί σοβαρή επίθεση. Οι βίαιες εγκληματικές ενέργειες στο Σαν Φρανσίσκο είναι τρομακτικό φαινόμενο, και ακόμη και αν οι επιτιθέμενοι συλληφθούν, συχνά αφήνονται αμέσως ελεύθεροι».

Ειδήσεις σήμερα:

«Ονειρευόταν εγγόνια από τον γιο της και αυτός τη σκότωσε» - Η μαρτυρία φίλης της 71χρονης που δολοφονήθηκε

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφυγε από τη δίκη όταν ο γιατρός Ηλιάδης μίλησε για το σύνδρομο Μινχάουζεν δι' αντιπροσώπου

Πρωτοφανής ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: Επιτίθεται στον αστυνομικό που πυροβόλησε στον αέρα για να διαφύγει ενώ κινδύνευε η ζωή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης