Viral έγινε το βίντεο της τιμωρημένης εγγονής του Φράνσις Φορντ Κόπολα

Viral έγινε το βίντεο της τιμωρημένης εγγονής του Φράνσις Φορντ Κόπολα

Η 16χρονη Ρόμι ήταν στο σπίτι γιατί πήγε να νοικιάσει... ένα ελικόπτερο με την πιστωτική του πατέρα της και είπε να περάσει την ώρα της δημιουργικά

romy_coppola
Κάτι από το ταλέντο του παππού Φράνσις Φορντ Κόπολα και της μαμάς Σοφία Κόπολα έχει πάρει η Ρόμι και το απέδειξε ένα βίντεο στο TikTok που έγινε viral, έστω και χωρίς να το θέλει.

Η 16χρονη κόρη της σκηνοθέτριας των «Χαμένων στη μετάφραση» και εγγονή του σκηνοθέτη του «Νονού» έφτιαξε ένα βιντεάκι όπου εξηγούσε ότι την έχουν τιμωρία στο σπίτι. Ο λόγος; Πήγε να ναυλώσει ελικόπτερο με την πιστωτική του πατέρα της, του Γάλλου Τομά Μαρς που είναι μουσικός.



Εξηγεί ότι αντιδρά στην εντολή που της έδωσαν να μην έχει δημόσια γνωστό λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, απλά και μόνο γιατί την έχουν τιμωρία. «Δεν θα γίνω διάσημη με το TikTok, οπότε δεν πειράζει», λέει.

Η 16χρονη λέει στην αρχή ότι θα φτιάξει σάλτσα για μακαρόνια με βότκα γιατί είναι τιμωρία επειδή ήθελε να πάει με το ελικόπτερο να δει ένα φίλο της.

Μετά μάς εξηγεί ότι δεν ξέρει να ξεχωρίσει τα σκόρδα από τα κρεμμύδια και μάς παρουσιάζει τον φίλο της μπέιμπι σίτερ της. «Οι γονείς μου λείπουν όλη την ώρα, αρά αυτοί είναι οι αντικαταστάτες γονείς», λέει.

Αργότερα η Ρόμι απενεργοποίησε τον λογαριασμό, αλλά χρήστες του Twitter πρόλαβαν και κράτησαν το βίντεο. Η υπόσχεση για το δεύτερο μέρος, που έδωσε η Ρόμι, δυστυχώς έμεινε στο κενό.


Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιούπολη: «Αν μιλήσετε, θα αυτοκτονήσω και θα είστε υπεύθυνες» - Ο προπονητής βίαζε τις ανήλικες και στη συνέχεια τις απειλούσε

Στιβ Αποστολόπουλος: Ο Έλληνας κροίσος που θέλει ν' αγοράσει τους Χόρνετς του Τζόρνταν

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο «δράκος» της Κηφισιάς επιτέθηκε και σε 8χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης