Ζελένσκι: Θα συμμετάσχει διαδικτυακά στη σύνοδο κορυφής της G7
Η Ιαπωνία θα φιλοξενήσει τον Μάιο τη σύνοδο κορυφής στην Χιροσίμα, που είναι η γενέτειρα του πρωθυπουργού Κισίντα
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελέσνκι δήλωσε σήμερα ότι θα συμμετάσχει διαδικτυακά στην προσεχή σύνοδο κορυφής της G7, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ιαπωνία, αποδεχόμενος την πρόσκληση από τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Φούμιο Κισίντα.
Ο Ζελένσκι προέβη στην δήλωση αυτή κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Κισίντα στο Κίεβο. Η Ιαπωνία θα φιλοξενήσει τον Μάιο τη σύνοδο κορυφής στην Χιροσίμα, που είναι η γενέτειρα του Κισίντα.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).