Το «φάντασμα» της Στόρμι Ντάνιελς κυνηγάει τον Τραμπ - Ισχυρή αστυνομική παρουσία σε Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον

Το «φάντασμα» της Στόρμι Ντάνιελς κυνηγάει τον Τραμπ - Ισχυρή αστυνομική παρουσία σε Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον

Εργαζόμενοι έστησαν οδοφράγματα γύρω από δικαστήριο του Μανχάταν, εκεί όπου ο Εισαγγελέας θα ανακοινώσει την απόφασή του

trump-stormy-daniels3_2
Σε κατάσταση επιφυλακής έχουν τεθεί οι αρχές σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον εν αναμονή της απόφασης του εισαγγελέα της Νέας Υόρκης σε περίπτωση που τελικά εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του τέως προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για την πολύκροτη υπόθεση της πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Τραμπ κατηγορείται από τον Δημοκρατικό εισαγγελέα του Μανχάταν για υπόθεση στην οποία, το 2016 φέρεται μέσω του πρώην δικηγόρου του να έδωσε το ποσό των 130 χιλιάδων δολαρίων στην τότε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς για να της κλείσει το... στόμα προεκλογικά έτσι ώστε να μην αποκαλύψει τις σχέσεις που διατηρούσε μαζί του.

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ όπως και το περιβάλλον του, έχουν κατηγορηματικά διαψεύσει πως κάτι τέτοιο συνέβη. Οι αμερικανικές αρχές κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς, σε περίπτωση που εκδοθεί ένταλμα σύλληψή του, ενδέχεται να προκληθούν σοβαρά επεισόδια με τους ένθερμους υποστηρικτές του Τραμπ να εκφράζουν την οργή τους στους δρόμους της χώρας.


Τις τελευταίες ώρες εργαζόμενοι έστησαν οδοφράγματα γύρω από δικαστήριο του Μανχάταν, εκεί όπου ο Εισαγγελέας θα ανακοινώσει την απόφασή του.
Τα οδοφράγματα στήθηκαν ως μια προετοιμασία για την πρώτη ποινική υπόθεση που έχει γίνει ποτέ στις ΗΠΑ κατά Αμερικανού προέδρου.

Υπενθυμίζεται ότι, μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, ο Τραμπ προέτρεψε τους οπαδούς του με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διαμαρτυρηθούν για την επικείμενη σύλληψή του. Ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος, ο οποίος επιδιώκει εκ νέου την υποψηφιότητα του κόμματος για τον Λευκό Οίκο, το 2024, είχε αναγγείλει ότι θα συλληφθεί εντός της ημέρας.

Πάντως, πρόσφατη έρευνα για λογαριασμό του CNN δείχνει ότι, ακόμη και στο Δημοκρατικό Στρατόπεδο θεωρούν την συγκεκριμένη υπόθεση παρατραβηγμένη δίνοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη καθώς ο Τραμπ ερευνάται και για άλλα ζητήματα πολύ πιο σημαντικά. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το νομικό επιτελείο του μεγιστάνα των ακινήτων είναι έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο.




Ειδήσεις σήμερα:

Να τα, τα νέα τα παιδιά: Κόντρες και διαψεύσεις στο πολιτικό χάος «δεξιά της ΝΔ»

Τσιάρας: Η κλοπή σιδηροδρομικού υλικού γίνεται κακούργημα από πλημμέλημα

Τρόμος με 11χρονο ΑμεΑ στην Καλλιθέα που ακροβατεί στο περβάζι τρίτου ορόφου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης