Γερμανία: Η αστυνομία εισέβαλε στο φαρμακείο όπου κρατούνταν οι όμηροι - Συνελήφθη ο ύποπτος

Γερμανία: Η αστυνομία εισέβαλε στο φαρμακείο όπου κρατούνταν οι όμηροι - Συνελήφθη ο ύποπτος

Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή που βρίσκεται το φαρμακείο και αργά το βράδυ μπήκαν μέσα στο φαρμακείο

shutterstock_1878268876
Με απελευθέρωση των ομήρων και τη σύλληψη του δράστη έληξε πριν από λίγη ώρα η ομηρεία που βρισκόταν σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες σε φαρμακείο στο κέντρο της Καρλσρούης.

Σύμφωνα με την Stuttgarter Nachrichten, οι όμηροι ήταν δύο, ενώ ο δράστης ζητούσε λύτρα ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να τους απελευθερώσει. Στο σημείο επιχείρησαν ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, ειδικοί διαπραγματευτές βρίσκονταν σε συνεχή επαφή με τον δράστη, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε επί τουλάχιστον πέντε ώρες. Το συγκεκριμένο φαρμακείο είχε γίνει στόχος και πριν από ενάμιση μήνα, όταν ένοπλος μασκοφόρος εισέβαλε προκειμένου να κλέψει ένα λίτρο μεθαδόνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια του αποψινού περιστατικού δεν κινδύνευσαν άνθρωποι εκτός του φαρμακείου. Στους χώρους πίσω από το κατάστημα ωστόσο είχαν βρει καταφύγιο περίπου έξι εργαζόμενοι, οι οποίοι φαίνεται ότι τελικά δεν έγιναν αντιληπτοί από τον δράστη.



Η αστυνομία είχε τεθεί σε συναγερμό και απέκλεισε την περιοχή, στο κέντρο της πόλης, αν και διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τους πολίτες.  Η κατάσταση ομηρείας ξεκίνησε στις 16.30, τοπική ώρα .

Κλείσιμο


Η Καρλσρούη, μια πόλη 300.000 κατοίκων σχετικά κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία, είναι η έδρα του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου, του ανώτερου δικαστικού οργάνου της Γερμανίας.

Karls1
Karls2



Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Λάρισα - Στη ΜΕΘ η μάνα του, ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος

«Διόρθωσαν» με μπλάνκο την ώρα αναχώρησης των δύο σταθμαρχών το μοιραίο βράδυ!

Νέο Ψυχικό: Πατέρας κλείδωσε το 7χρονο παιδί του στο σπίτι και εξαφανίστηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης