Η Τουρκίααναγνώρισε ότι η Σουηδία και η Φινλανδία έχουν λάβει απτά μέτρα για να απαντήσουν στις ανησυχίες της Άγκυρας σχετικά με τις προσπάθειές τους να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και οι τρεις χώρες θα πραγματοποιήσουν περαιτέρω συναντήσεις, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Σουηδίας για τη διαδικασία ένταξης .
«Βλέπουμε ότι η Τουρκία αναγνώρισε ότι τόσο η Σουηδίαόσο και η Φινλανδία έχουν κάνει συγκεκριμένα βήματα σε αυτή τη συμφωνία, κάτι που αποτελεί καλό σημάδι», δήλωσε ο επικεφαλής διαπραγματευτής Όσκαρ Στένστρομ σε συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ μετά από τριμερείς συνομιλίες.
Ο Σουηδός αξιωματούχος αναφερόταν σε ένα μνημόνιο για τα βήματα προς την τουρκική επικύρωση που υπεγράφη πέρυσι από την Τουρκία, τη Σουηδία και τη Φινλανδία.
Δεν έχουν οριστεί ημερομηνίες για νέες συναντήσεις
Ο ίδιος τόνισε ότι οι τρεις χώρες θα πραγματοποιήσουν περαιτέρω συναντήσεις, αλλά δεν έχει οριστεί ημερομηνία για τη διεξαγωγή αυτών.
Παράλληλα είπε ότι η τουρκική πλευρά δεν δήλωσε αν η Στοκχόλμη και το Ελσίνκιεκπλήρωσαν όλα τα σημεία της περσινής τριμερούς συμφωνίας, εκφράζοντας ωστόσο την αισιοδοξία ότι είναι πιθανό το νέο κοινοβούλιο που θα προκύψει μετά τις τουρκικές εκλογές του Μαΐου θα ψηφίσει υπέρ της επικύρωσης της ένταξης των δύο σκανδιναβικών χωρών.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.