Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Κρίστιαν Λίντνερ δήλωσε ότι είναι λυπηρό το γεγονός ότι η Κίνα μπλόκαρε το τελικό ανακοινωθέν της συνόδου των υπουργών Οικονομικών της G20 που καταδίκαζε τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Ο Κρίστιαν Λίντνερ δήλωσε επίσης ότι διατηρεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την προοπτική προόδου εντός του έτους για την αναδιάρθρωση του χρέους των υπερχρεωμένων χωρών.
Σημειώνεται ότι η Κίνα είναι ένας από τους μεγαλύτερους πιστωτές των φτωχών χωρών της Αφρικής και της Ασίας.
«Υπήρξε ένα προσεκτικό μήνυμα από την Κίνα» για το ζήτημα, δήλωσε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.