Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην Αμμόχωστο.
Η ομάδα των 39 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων 24 παιδιά, βρίσκονταν στην Τουρκία για σχολικό τουρνουά βόλεϊ.
Παιδιά ηλικίας 11 έως 14 ετών, 10 γονείς, τέσσερις δάσκαλοι και ένας εκπαιδευτής, σκοτώθηκαν όταν το ξενοδοχείο τους στη νοτιοανατολική πόλη Adiyaman κατέρρευσε, θάβοντάς τους κάτω από τα ερείπια.
Βίντεο από τις κηδείες στην Αμμόχωστο την Παρασκευή και το Σάββατο:
Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στις κηδείες στην Αμμόχωστο την Παρασκευή και το Σάββατο και εκατοντάδες ήταν παρόντες σε δύο ακόμη τελετές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή για τον προπονητή Osman Cetintas και το μέλος της ομάδας Havin Kilic.
Ο θρήνος για τον προπονητή Osman Cetintas:
Κλείσιμο
Οι πενθούντες, ανάμεσά τους μαθητές Λυκείου, προσευχήθηκαν και έκλαιγαν πάνω από τα φέρετρα, ανάμεσα στα οποία βρισκόταν μια μπάλα βόλεϊ.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.