Σεισμός στην Τουρκία: Θρήνος στις κηδείες των Τουρκοκυπρίων θυμάτων

Σεισμός στην Τουρκία: Θρήνος στις κηδείες των Τουρκοκυπρίων θυμάτων

Ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και παιδιά

ammoxostos
Μέσα σε κλίμα γενικού πένθους κηδεύτηκαν το Σάββατο, στα κατεχόμενα οι πρώτοι πέντε νεκροί μαθητές, με τους κηδεμόνες τους και έναν εκπαιδευτικό που μετείχαν στην αποστολή της ομάδας βόλεϊ στη Τουρκία, και θάφτηκαν κάτω από τόνους μπετόν στο ξενοδοχείο που διέμεναν. Την ίδια μέρα, έγινε και η κηδεία ενός ζευγαριού Τουρκοκυπρίων που σκοτώθηκε στη πόλη Χατάι.

Όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων στις κηδείες από τις οποίες δεν έλειψαν οι λιποθυμίες συγγενών παρέστησαν ο λεγόμενος «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ, ο Τούρκος «πρέσβης», Μετίν Φεϊζίογλου, «βουλευτές», «υπουργοί» και αξιωματικοί του κατοχικού στρατού.

Τα φέρετρα ήταν σκεπασμένα με τις σημαίες του ψευδοκράτους και της Τουρκίας.

Μετά τη μεσημβρινή προσευχή στον καθεδρικό του Αγίου Νικολάου στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, ο οποίος έχει μετατραπεί σε τζαμί, κηδευτήκαν και οι Σελίν Καράκαγια, Σερίν Ιπεκτσίογλου, o εκπαιδευτικός – γυμναστής Παμίρ Κονουκλού και ο γιος του Ατακάν Τζελάλ, η Χαγιάλ Γκεντσίογλου και ο Αράς Ακτούγραλι.

Κλείσιμο
Δύσκολες στιγμές και θρήνος στην κηδεία της Μπουλκιγιέ Νταγλί και των θυγατέρων της, Ναζιφέε και Αμπιντέ στον κατεχόμενο Άγιο Σέργιο.

Στη Βατυλή κηδεύτηκε σήμερα ο βοηθός διευθυντής του επαγγελματικού κολεγίου Αμμοχώστου, Ιμπραχίμ Γιακούλα. Συγγενείς, φίλοι, επίσημοι αλλά και πολλοί εκπαιδευτήκαν παρέστησαν στην τελετή.

Σήμερα κηδεύτηκε στην κατεχόμενη Λευκωσία και το ζεύγος Ατάϊ και Φατμά Αρκάν που έχασαν τη ζωή τους κατά τον σεισμό στο Χατάϊ.

Το άλλο ζευγάρι που επίσης έχασε τη ζωή του στο Χατάϊ, ο Ουλάς και η Μπαχάρ Χουσάμ, κηδεύτηκαν το απόγευμα στον κατεχόμενο Λιμνίτη.



Ειδήσεις σήμερα:

Μεθώνη: Φίλος του ζευγαριού λέει ότι άφησαν σημείωμα στην κόρη τους - «Θα σ' αγαπάμε»

Σεισμός στην Τουρκία: Κτίριο έγειρε από τα Ρίχτερ και φάνηκε ότι... δεν είχε θεμέλια - Δείτε βίντεο

H Tζένιφερ Άνιστον έγινε 54: Τα «Φιλαράκια», οι έρωτες της ζωής της και το Χόλιγουντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης