Σεισμός στην Τουρκία: Εικόνες Αποκάλυψης στην Αλεξανδρέττα - Η θάλασσα μπήκε στην πόλη
Οι εικόνες σε Αλεξανδρέττα και Αντιόχεια είναι αποκρουστικές - Παρατηρήθηκαν ακόμα και φαινόμενα πλιάτσικου, καθώς πολίτες έμπαιναν σε σούπερ μάρκετ για να πάρουν εφόδια, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να τους σταματάει
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΙ στην Τουρκία Μανώλη Κωστίδη, περνώντας κανείς μπροστά από τον Ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Νικολάου, το μόνο που συναντάει είναι συντρίμμια. Ολόκληρο το εσωτερικό της εκκλησίας έχει καταρρεύσει και θα χρειαστούν τεράστιες προσπάθειες για την ανοικοδόμηση της, όπως και της πόλης.
Λίγο πιο δίπλα, παρατηρήθηκαν ακόμα και φαινόμενα πλιάτσικου, καθώς πολίτες έμπαιναν σε σούπερ μάρκετ για να πάρουν εφόδια, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να τους σταματάει. Την ίδια ώρα δέος προκαλούν και οι εικόνες από την ίδια πόλη, καθώς λόγω του σεισμού προκλήθηκε ένα μικρό τσουνάμι, με την θάλασσα να μπαίνει στη στεριά.
Το λιμάνι και η παραλιακή πόλη έχουν πλημμυρίσει σε όλο τα μήκη και τα πλάτη. Στο λιμάνι ξέσπασε πυρκαγιά η οποία καίει από την Δευτέρα, ενώ γύρω από την πλημμυρισμένη περιοχή υπάρχουν κτίρια που έχουν καταρρεύσει.
Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης στον επιχειρηματικό τομέα, ωστόσο χρειάζεται να υπάρχουν οι σωστές υποδομές και η κατάλληλη εκπαίδευση
Πιστή στο όραμά της «Για Έναν Κόσμο Χωρίς Απορρίμματα» και προκειμένου να συμβάλλει στην προσπάθεια όλων για μείωση των πλαστικών απορριμμάτων, αλλάζει τις συσκευασίες της σε όλα τα αναψυκτικά, τους χυμούς και τα ροφήματα που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της.