Πολωνία: Επίσκεψη Μπάιντεν στην Κεντρική Ευρώπη τον Φεβρουάριο, περιμένει ο Αντρέι Ντούντα
Ο πρόεδρος της Πολωνίας ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει το ακριβές μέρος που θα επισκεφτεί ο Τζο Μπάιντεν
Την Κεντρική Ευρώπη ενδέχεται να επισκεφτεί ο Τζο Μπάιντεν μέσα στον Φεβρουάριο, δήλωσε ο πρόεδρος της Πολωνίας, Αντρέι Ντούντα στους δημοσιογράφους, κατά την επίσκεψή του στη Ρίγα της Λετονίας.
Ο Ντούνα πρόσθεσε, ωστόσο, ότι δεν γνωρίζει ποιες χώρες της περιοχής θα επισκεφθεί ο Αμερικανός πρόεδρος. «Ο πρόεδρος πιθανότατα θα έρθει στο δικό μας τμήμα της Ευρώπης τον Φεβρουάριο».
«Το δικό μας τμήμα της Ευρώπης σημαίνει Κεντρική Ευρώπη ... Πρόκειται για μια περιοχή που εκτείνεται από τη Ρουμανία έως την Εσθονία. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να απαντήσουμε σχετικά με το πού θα έρθει ο πρόεδρος με λεπτομέρειες, δεν έχουμε τέτοιες πληροφορίες» πρόσθεσε ο Πολωνός πρόεδρος.
«Κάθε επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου σε μια τόσο δύσκολη στιγμή σε αυτό το μέρος της Ευρώπης, κοντά στην περιοχή των εχθροπραξιών στην Ουκρανία, ενισχύει την ασφάλειά μας», τόνισε ο πρόεδρος της Πολωνίας.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.