Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι θα επισκεφθεί την Πολωνία σύντομα, χωρίς να προσδιορίσει ημερομηνία, διευκρινίζοντας παράλληλα πως οι ΗΠΑ δεν θα στείλουν F-16 στην Ουκρανία.
Ο Μπάιντεν τόνισε σε δημοσιογράφους ότι δεν γνωρίζει πότε θα επισκεφθεί την Πολωνία - χώρα σημαντικό παράγοντα στην εκστρατεία της Δύση να βοηθήσει την Ουκρανία στον πόλεμό της κατά της ρωσικής εισβολής.
Το αμερικανικό τηλεοπτικό ειδησεογραφικό δίκτυο NBC News είχε μεταδώσει την περασμένη εβδομάδα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος εξετάζει να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στην Ευρώπη, πιθανώς και την Πολωνία, με ευκαιρία την 1η επέτειο από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022.
Παράλληλα ο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δεν θα στείλουν μαχητικά αεροσκάφη F-16 στην Ουκρανία.
«Όχι», απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε στον Λευκό Οίκο σχετικά με την πρόθεσή του να παράσχει τα μαχητικά στο Κίεβο, τα οποία ζητούν Ουκρανοί ηγέτες.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.